Διάσημη Ελληνίδα μουσικός εγκατέλειψε την Ελλάδα. Δείτε ποια είναι!

15.02.2017
Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη συνθέτρια που έχει «ντύσει» μουσικά μια πολύ γνωστή ελληνική ταινία ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Η ιδιαίτερα καταξιωμένη μουσικός και συνθέτρια πρόσφατα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Βέλγιο προκαλώντας σε όλους μας την έκπληξη. Τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση τους εξηγεί σε συνέντευξή της στη Real News.

Ο λόγος για την Ευανθία Ρεμπούτσικα που όπως φαίνεται όταν τα πράγματα την πνίγουν και την περιορίζουν δεν διστάζει να τολμά:

«Έφυγα από την Ελλάδα γιατί τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι ήμουν πολύ εγκλωβισμένη, πως γυρνούσα συνέχεια γύρω από τον εαυτό μου… Είχα πάψει να κάνω όνειρα και ζούσα συνέχεια με έναν κόμπο στον λαιμό. Όταν νιώθεις πως η ζωή σου περιορίζεται και στριμώχνονται τα όνειρά σου, όταν δεν μπορείς να ανασάνεις και σου λείπει οξυγόνο για να δημιουργήσεις, τότε παίρνεις τις αποφάσεις σου. Πάντα, όμως, μου άρεσε η ελευθερία που σου δίνει το να ταξιδεύεις τον κόσμο με μια βαλίτσα και ένα βιολί. Είναι κάτι που με γοητεύει και μου δίνει την ευκαιρία να γράφω. Τα τελευταία χρόνια ήμουν, άλλωστε, πολύ συχνά στην Κωνσταντινούπολη, γιατί εργαζόμουν εκεί και έγραφα μουσική για τον κινηματογράφο. Δυστυχώς, όμως, τα γεγονότα και η τωρινή πολιτική κατάσταση που επικρατεί έκλεισαν, προς το παρόν θέλω να ελπίζω, ένα ρεγάλο και όμορφο κομμάτι της δουλειάς μου. Φυσικά οι σχέσεις μου με την Ελλάδα δεν μπορούν να διαρραγούν».