Σκορδά: Έδωσε δίκιο στον Λιάγκα για τη μήνυση της Αθηναΐδος Νέγκα;

15.02.2017
Ένα από τα θέματα που δεν μπόρεσαν να... αποφύγουν στο Πρω1νό ήταν η μήνυση της Αθηναΐδος Νέγκα εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, γιατί την αποκάλεσε «νεκρόφιλη» στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που ήρθε αντιμέτωπος με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, βρήκε ... συμπαράσταση από τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου παρουσίασε το θέμα ξεκάθαρα στηρίζοντας τον Γιώργο Λιάγκα. Αρχικά αναφέρθηκε στην 20ετή ραδιοφωνική πορεία του Λιάγκα και το χιουμοριστικό ύφος των σχολιαστικών εκπομπών του όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ύφος που έχει κάνει την εκπομπή να έχει το δικό της ξεχωριστό στίγμα.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την εκπομπή του πρώην συζύγου της;

«Το ύφος της εκπομπής του όλα αυτά τα χρόνια είναι συγκεκριμένο. Είτε είναι σε ένα πιο ενημερωτικό ραδιόφωνο είτε είναι σε ψυχαγωγικό (...) Σαφώς και έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που σχολιάζει. Ο κόσμος αυτό του αναγνωρίζει. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα κάνει δημόσιες σχέσεις και ίσως μέσω του χιούμορ λέει και κάτι πιο πικάντικο. Αλλά είναι χιούμορ, πόσο μάλλον στο ραδιόφωνο».

«Στο ραδιόφωνο χαλαρώνεις περισσότερο γιατί δεν υπάρχει κάποια κάμερα. Μιλάς σαν να είσαι στο σπίτι σου», επεσήμανε από την πλευρά του ο Θέμης Γεωργαντάς, συνεχίζοντας τη στήριξη στον Λιάγκα.