Χιου Τζάκμαν: Το έκτο χτύπημα του καρκίνου [photo]

14.02.2017
Ακόμη ένα κεφάλαιο στη δοκιμασία που περνά με την υγεία του τα τελευταία χρόνια δημοσιοποίησε ο διάσημος ηθοποιός με ανάρτηση στα social media.

Ο Χιου Τζάκμαν ανακάλυψε ότι χτυπήθηκε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και κατόπιν μεγάλης πίεσης από τη σύζυγό του, η οποία τον έσωσε, όπως έχει επανειλημένα δηλώσει δημόσια ο ίδιος.

"Η Ντεμπ είπε να τσεκάρω το σημάδι στη μύτη μου. Παναγίτσα μου πόσο δίκιο είχε", είχε γράψει στο μήνυμα που συνόδευε την πρώτη φωτογραφία του ο Τζάκμαν, ενώ με τα χρόνια εξήγησε ότι επρόκειτο για βασικοκυτταρικό καρκίνωμα.

Και καθώς ο συγκεκριμένος καρκίνος το δέρματος -που είναι πολύ αργός στην εξέλιξή του- οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μακροχρόνια και χωρίς προφυλάξεις έκθεση στον ήλιο ο Χιου βρήκε την ευκαιρία να δώσει και τη συμβουλή του σε όλους τους φίλους και θαυμαστές.

"Μην είστε ανόητοι σαν εμένα. Εξεταστείτε. Και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ αντηλιακό!!!!!" έτσι είχε ολοκληρώσει εκείνο το μήνυμα ο δημοφιλής ηθοποιός που χθες επανήθλε με ποστάρισμα για το έκτο "χτύπημα".

"Ακόμη ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Χάρη σε συχνές εξετάσεις και υπέροχους γιατρούς, όλα είναι καλά... Φαίνεται χειρότερο από ό,τι είναι, με τον επίδεσμο. Ορκίζομαι... #wearsunscreen