Eurovision 2017: Τα τρία τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Demy

13.02.2017
Στις 6 Μαρτίου θα γίνει ο ελληνικός τελικός σε εκπομπή της ΕΡΤ όπου θα επιλέξουμε το τραγούδι που θα στείλουμε στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Όμως όπως φαίνεται θα δούμε τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών και όχι την ίδια τη Demy να τραγουδάει.

Ο Θέμης Γεωργαντάς σήμερα στο «Πρωινό» προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το φετινό διαγωνισμό της Eurovision και τα τρία ελληνικά τραγούδια που ερμηνεύει η Demy, ένα εκ των οποίων θα επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας:

«Τα άκουσα και τα τρία κομμάτια της Eurovision και έχω να σας πω τα εξής. Όλα τα έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Το ένα θα είναι ένα ωραίο ποπ ροκ τραγούδι, πολύ ραδιοφωνικό που τους στίχους τους έχει γράψει η αδερφή της Demy, Romy Παπαδέα. Μετά έχουμε μια τρομερή μπαλάντα αμερικάνικου τύπου. Είναι ο Κοντόπουλος μαζί με τον John Ballard στον στίχο. To τρίτο κομμάτι, θα τολμήσω να πω ότι είναι το αγαπημένο μου. Είναι στίχοι της Romy μαζί με τον John Ballard. Ξεκινάει σαν μπαλάντα και έχει τρομερή dance κορύφωση. Στις 6 Μαρτίου θα γίνει μια εκπομπή στην ΕΡΤ, όπου θα δούμε τα βίντεο κλιπ -όχι τη Demy να τραγουδάει».