Βγήκε από το νοσοκομείο η ανιψιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

13.02.2017
Ευτυχώς η μικρή διέφυγε κάθε κίνδυνο και έτσι οι γιατροί επέτρεψαν στους γονείς της να την πάρουν στο σπίτι. Το θαύμα για το οποίο όλοι προσευχόντουσαν έγινε!

Τέλος καλό, όλα καλά για την οικογένεια Σπίαρς! Η 8χρονη Μάντι -κόρη της αδερφής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι Λιν Σπίαρς- φαίνεται ότι είναι καλά πια και μπορεί να επιστρέψει σπίτι της.

Η μικρή είχε ένα ατύχημα την περασμένη εβδομάδα όταν το παιδικό όχημα που οδηγούσε, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί παγιδευμένη στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Τα χαρμόσυνα νέα ανάγγειλε ο πατριός της Τζέιμι Ουάτσον στο Instagram με μια φωτογραφία που απεικονίζει τη μικρή Μάντι να βρίσκεται μέσα σε ένα νοσοκομειακό ελικόπτερο ενώ η μητέρα της στέκεται έξω χαμογελώντας. Κάνει μάλιστα και το σχόλιο: «Χάρη στις καταπληκτικές πρώτες βοήθειες και τις ιατρικές ομάδες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παίδων της Νέας Ορλεάνης στο LA, βαδίζουμε προς το σπίτι με το κοριτσάκι μας, που ακόμη αναρρώνει. Πάνω απ’ όλα όμως, είμαστε τόσο ευγνώμονες για τις προσευχές σας γιατί ξέρουμε ότι αυτό πραγματικά μας βοήθησαν. Σας ευχαριστούμε και πάλι. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι»

Δείτε την εδώ:

Και η Μπρίτνεϊ όμως ευχαρίστησε τους θαυμαστές της στο Twitter: «Είμαι ευγνώμων που η Μάντι θα μπορέσει να επιστρέψει σήμερα σπίτι. Ήταν ένα αληθινό θαύμα. Οι προσευχές μας εισακούστηκαν. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλη αυτή την εβδομάδα. Η οικογένειά μου το εκτιμά περισσότερο από ότι φαντάζεστε».

Αυτή είναι η ανάρτηση της μαμάς της μικρής στο Twitter που ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα.