Έλαμψε η Κέιτ στο κόκκινο χαλί των BAFTAs 2017 [photos]

13.02.2017
Βραδιά του κινηματογράφου η σημερινή στο Λονδίνο με τα βραβεία που είναι γνωστά ως τα "βρετανικά Όσκαρ" να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της διεθνούς κινηματογραφικής οικογένειας -και όχι μόνο.

Είχε κυκλοφορήσει η φήμη πριν από καιρό ότι η δούκισσα και ο δούκας του Κέιμπριτζ θα παραβρίσκονταν στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη λαμπερή 70ή ετήσια εκδήλωση για την απονομή των κινηματογραφικών βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας (BAFTAs= British Academy Film Awards).

Η "αγωνία" των μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ ήταν μεγάλη καθώς υπήρχαν φόβοι ότι η Κέιτ θα "έσβηνε" όλες τις άλλες με την εγγυημένα ξεχωριστή παρουσία της. Αυτό, τουλάχιστον είχε "επικοινωνηθεί" από τα βρεταινικά ΜΜΕ. Τελικά, η Κέιτ παραβρέθηκε στην εκδήλωση, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα φλας άστραψαν.

Σε μια βραδιά που χαρακτηρίζεται "παγωμένη" στο Λονδίνο, με απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες η Κέιτ επέλεξε μια εντυπωσιακή τουαλέτα Alexander McQueen, έναν χαμηλό, γεμάτο κότσο και εντυπωσιακά κοσμήματα για την περίσταση.

Για την ιστορία, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν οι τελευταίοι που έφτασαν στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ, όπου μόλις ξεκίνησε η τελετή. Ιδού οι πρώτες εικόνες και αναμένονται κι άλλες.