Αποστόλης Τότσικας & Ρούλα Ρέβη: "Φωτιά" η πρώτη κοινή φωτογράφησή τους [photos]

10.02.2017
"10 χρόνια ερωτευμένοι". Αυτός είναι ο τίτλος που διαβάζουμε στο εξώφυλλο του περιοδικού που φιλοξενεί την "ιστορική" φωτογράφηση και συνέντευξη του διάσημου ζεύγους.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ ενώ την ετυχία τους έχει συμπληρώσει απόλυτα η γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

Στα 10 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι η πρώτη φορά που λένε το "Ναι" σε κοινή φωτογράφηση, η οποία έγινε για διαφημιστική καμπάνια. Μιλούν για τα πάντα στη Σόνια Καζόναι και το περιοδικό "People" που φιλοξενεί τις πρώτες εικόνες.

Aποστόλης: Το είχαμε συζητήσει στο παρελθόν, μας το είχαν προτείνει να φωτογραφηθούμε ως ζευγάρι, αλλά δεν το είχαμε αποφασίσει. Το είχαμε, όμως, στο μυαλό μας κάποια στιγμή να το κάνουμε. Προέκυψε η πρόταση της Oozoo για αυτή τη συνεργασία και νομίζω το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.

Την καμπάνια φωτογράφησε η Μάρα Δεσύπρη που είναι καλή τους φίλη, μια εξαιρετική φωτογράφος και νονά του γιους τους, Άγγελου. Έπαιξε ρόλο πως τους φωτογράφησε εκείνη;

Αποστόλης: Εννοείται πως έπαιξε ρόλο, νιώθαμε μεγάλη ασφάλεια μαζί της.

Ρούλα: Όπως επίσης και οι άνθρωποι που μας το πρότειναν. Τα τελευταία χρόνια φωτογράφιζα τις καμπάνιες της Oozoo και πάντα κάναμε πολύ ωραίες δουλειές, είχαμε μια άψογη συνεργασία. Φέτος ήθελαν να κάνουν ένα ζευγάρι για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. Τους είχα προτείνει διάφορα, το σκεφτόντουσαν, το ξανασκεφτόντουσαν και μετά μου πρότειναν να το κάνoyme ο Αποστόλης και εγώ. Σκεφτήκαμε πως ήταν μια ωραία ευκαιρία να κάνουμε κάτι μαζί. Μαζί με τη Μάρα είπαμε κατευθείαν να είναι λίγο σέξι, να είμαστε σαν κανονικό ζευγάρι, όχι να ποζάρουμε πλάτη-πλάτη. Ένιωσα και εγώ πολύ καλά με αυτό και το χάρηκα πολύ

Η Ρούλα και ο Αποστόλης φωτογραφήθηκαν από τη Μάρα Δεσύπρη για την καμπάνια S/S2017 των ρολογιών Oozoo. Και οι δύο αγαπούν πολύ το ρολόι ως αξεσουάρ και για τη φωτογράφηση επέλεξαν οι ίδιοι τα αγαπημένα τους μοντέλα. «Τόσο η Μάρα όσο και εμείς θέλαμε το αποτέλεσμα να είναι λίγο σέξι, ένα κανονικό ζευγάρι, όχι απλά δυο άνθρωποι που ποζάρουν μαζί. Το ρολόι συμβολίζει το χρόνο και συγκυριακά η πρόταση ήρθε λίγο πριν την επέτειό των 10 χρόνων μας», λέει η Ρούλα που τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με την Oozoo φωτογραφίζοντας τις καμπάνιες.

Πηγή: Peoplegreece.com