Ρέβη - Τότσικας: Η σέξι κοινή φωτογράφηση που θα συζητηθεί! [photos]

10.02.2017
Μετά από 10 χρόνια σχέση και ενώ τους έχουν κάνει δεκάδες προτάσεις να φωτογραφηθούν μαζί, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έκαναν επιτέλους μια υπέροχη κοινήφωτογράφηση. Σε συνέντευξή τους αποκαλύπτουν το λόγο που το αποφάσισαν τώρα!

H Ρούλα και ο Αποστόλης φωτογραφήθηκαν από τη Μάρα Δεσύπρη - φίλη και νονά του γιου τους, Άγγελου. για την καμπάνια S/S2017 των ρολογιών Oozoo. Σε συνέντευξή τους στο People μιλούν για το λόγο της κοινής φωτογράφησης.

Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Aποστόλης: «Το είχαμε συζητήσει στο παρελθόν, μας το είχαν προτείνει να φωτογραφηθούμε ως ζευγάρι, αλλά δεν το είχαμε αποφασίσει. Το είχαμε, όμως, στο μυαλό μας κάποια στιγμή να το κάνουμε. Προέκυψε η πρόταση της Oozoo για αυτή τη συνεργασία και νομίζω το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.»

Αποστόλης: «Εννοείται πως έπαιξε ρόλο, νιώθαμε μεγάλη ασφάλεια μαζί της.»

Ρούλα: «Όπως επίσης και οι άνθρωποι που μας το πρότειναν. Τα τελευταία χρόνια φωτογράφιζα τις καμπάνιες της Oozoo και πάντα κάναμε πολύ ωραίες δουλειές, είχαμε μια άψογη συνεργασία. Φέτος ήθελαν να κάνουν ένα ζευγάρι για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. Τους είχα προτείνει διάφορα, το σκεφτόντουσαν, το ξανασκεφτόντουσαν και μετά μου πρότειναν να το κάνoυμε ο Αποστόλης και εγώ. Σκεφτήκαμε πως ήταν μια ωραία ευκαιρία να κάνουμε κάτι μαζί. Μαζί με τη Μάρα είπαμε κατευθείαν να είναι λίγο σέξι, να είμαστε σαν κανονικό ζευγάρι, όχι να ποζάρουμε πλάτη-πλάτη. Ένιωσα και εγώ πολύ καλά με αυτό και το χάρηκα πολύ.»

Πηγή peoplegreece.com