Τομ Τζόουνς & Πρισίλα Πρίσλεϊ: Το νέο ανέλπιστο ζευγάρι της σόουμπιζ [photo]

09.02.2017
Αυτό κι αν είναι είδηση: Ο διάσημος τραγουδιστής και η χήρα του βασιλιά της ροκ είναι μαζί -αν και στα πρώτα στάδια της σχέσης.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της συζύγου του από καρκίνο, ο σερ ΄Ελτον Τζον βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Πρισίλα Πρίσλεϊ, χήρας του Έλβις.

Η γνωριμία του 76χρονου θρυλικού τραγουδιστή και της 71χρονης ηθοποιού πάει πολύ πίσω, στην εποχή που εκείνη ήταν ακόμη παντρεμένη με τον "Βασιλιά".

Δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" αναφέρει ότι οι δυο τους βρίσκονται στην περίοδο του φλερτ, στη φάση όπου η φιλική σχέση μετατρέπεται σε ερωτική. "Τα πάνε όμως τόσο καλά οι δυο τους", μεταφέρει η πηγή που επικαλείται η εφημερίδα.

"Ο Τομ πέρασε ένα πολύ δύσκολο χρόνο από τότε που έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο και η Πρισίλα τον στήριξε απίστευτα. Στη φωτογραφία κάτω, Τζόουνς και Πρίσλεϊ ποζάρουν μαζί με τον κοινό τους φίλο, Τζον ΣΤάμος πριν από 5 χρόνια.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε πρόσφατη βραδική τους έξοδο [φωτό κάτω] και άνθρωπος της εφημερίδας ρώτησε τον Τομ Τζόουνς σχετικά: "Είμαστε φίλοι πάρα πολλλά χρόνια. Είναι μια γλυκύτατη κυρία. Απολαμβάνουμε τα βράδια που βγαίνουμε μαζί"

Τάδε έφη ο 76χρονος σταρ και ο εκπρόσωπός τους επιβεβαίωσε: "Η Πρισίλα Πρίσλεϊ και ο Τομ κάνουν παρέα εδώ και πολλά χρόνια". Κανείς δεν είπε το αντίθετο, πάντως..