16 Ελληνίδες που έχουν σχέση με επιτυχημένους επιχειρηματίες! [photos]

30.04.2017
Είναι όμορφες και έχουν όλο το «πακέτο». Μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί και παρουσιάστριες βρήκαν το άλλο τους μισό σε νεαρούς επιχειρηματίες. Είναι καρμικό;

Εκείνες διαθέτουν την ομορφιά (και όχι μόνο) και εκείνοι διαθέτουν το επιχειρηματικό δαιμόνιο. Ιδού 16 δραστήριες και διάσημες Ελληνίδες που έκαναν στο παρελθόν ή έχουν σήμερα δεσμό με νεαρούς «πολύφερνους» επιχειρηματίες. Κάποιες μάλιστα παντρεύτηκαν τους αγαπημένους τους και απέκτησαν οικογένεια, κάποιες άλλες ετοιμάζονται να ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας και κάποιες άλλες χώρισαν, αφόρου παντρεύτηκαν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Η αφορμή για να θυμηθούμε τις σχέσεις τους, είναι το δημοσίευμα της RealNews, σύμφωνα με το οποίο η σεξοβόμβα Δήμητρα Ματσούκα είπε «ναι» στην πρόταση του επιχειρηματία Πέτρου Κόκκαλη. Μια σχέση που έμεινε... κρυφή για μεγάλο διάστημα και που όπως φαίνεται καταλήγει στον γάμο.

Νέος έρωτας (;) στην πόλη και για την Κατερίνα Καινούργιου που σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret», το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να έρχεται πολύ κοντά με τον Γιώργο Μπιθαρά, γιο της οικογένειας που από τα μέσα της δεκαετίας του '90 έφερε στην Ελλάδα την γνωστή εταιρεία BSB.