"Μόλις χώρισα": Τρελάθηκε η Μενεγάκη από την αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη on air

07.02.2017
"Παξιμάδι" έμεινε η Ελένη Μενεγάκη όταν ξεκίνησε την κουβέντα με την καλεσμένη της, χαλαρά χαλαρά και της ήρθε "κεραμίδα" περί του προσωπικού της.

Φίλες χρόνια η Ελένη Μενεγάκη και Μαρία Ηλιάκη, μοιράζονται και την ίδια τηλεοπτική στέγη. Καλεσμένη στην "Ελένη", σήμερα, λοιπόν η Μαρία και η κουβέντα στράφηκε από πολύ νωρρίς στα προσωπικά της.

Για την ιστορία, η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Νεκτάριο Γαλίτη έχει περάσει από 40 κύμματα, όμως τον τελευταίο καιρό, οι δυο τους, γνωρίζαμε, ότι τα είχαν ξαναβρεί. Όμως όχι!!!

"Τι διαφορετικό έχει αυτός ο άνθρωπος και τον έβαλε στη ζωή μας, δημοσίως;", τη ρώτησε η Ελένη χωρίς όμως να περιμένει αυτό που πήρε ως απάντηση..

"Μόλις χώρισα", αποκρίθηκε η Μαρία και... "κάγκελο" η παρουσιάστρια.. "Αισθάνομαι ωραία μαζί σου και γι’ αυτό θέλησα να το πω στην εκπομπή σου, χωρίσαμε πολύ πολιτισμένα", συνέχισε η Μαρία...

Η Ελένη τη ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της, όμως εκείνη σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο: "Ήταν μια ώριμη απόφαση, δεν νομίζω ότι θα τα ξαναβρούμε", είπε