Τραγωδία για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στο νοσοκομείο σοβαρά η 8χρονη ανιψιά της

06.02.2017
Δύσκολες ώρες για τη δημοφιλή τραγουδίστρια αφού σε αυτοκινητιστικό ατύχημα τραυματίστηκε η κόρη της αδελφής της και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 8χρονη ανιψιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς Μάντι Όλντριτζ, κόρη της Τζέιμι Λιν Σπίαρς αδερφής της σταρ και τραγουδίστρια της κάντρι, μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο στη Λουιζιάνα μετά από ατύχημα.

Πηγές αναφέρουν ότι το τζιπ Polaris στο οποίο επέβαινε ανατράπηκε κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής για κυνήγι στο Κέντγουντ της Λουιζιάνα. Επίσης λέγεται ότι πέρασε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό και ήταν αναίσθητη όταν έφτασαν οι διασώστες.

Η μικρή Μάντι σε γιορτή του σχολείου:

🙏🏻👧🏼🙏🏻

A video posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

Η μικρή ήταν μαζί με τον πατέρα της, η 25χρονη μητέρα της Τζέιμι δεν βρισκόταν στο τόπο του ατυχήματος. Η οικογένεια της Μπρίτνει έκανε δηλώσεις λέγοντας «Πολλές λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι λανθασμένες. Αυτή τη στιγμή η οικογένεια Σπίαρς ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της και εκτιμά τις προσευχές και την υποστήριξή σας».

Η μικρούλα μαζί με τη θεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Miley Cyrus in the making 😜

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Η Μάντι μαζί με τα ξαδέρφια της, γιούς της Μπρίτνεϊ και την υπόλοιπη οικογένειά της

Santa is coming 🎅🏼🎄❤️🎅🏼🎄❤️

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

Η Μάντι μαζί με τη μαμά της Τζέιμι σε προηγούμενη εκδρομή για κυνήγι

Somewhere in a duck blind 💛💚

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς έμεινε έγκυος με τη Μάντι όταν ήταν μόλις 16 ετών σοκάροντας το κοινό. Η ίδια έχει δηλώσει γι' αυτό: «Όταν το σκέφτομαι ξανά λέω “Θεέ μου, ήμουνα μόνο ένα παιδί τότε”! Ήταν ανάγκη να μεγαλώσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Νομίζω ότι τη Μάντι τη μεγάλωσα με ειλικρίνεια και πολύ αγάπη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο, υπέροχο κοριτσάκι και ένας γονιός δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι ότι πιο σημαντικό έχω κάνει ποτέ μου, είμαι υπερήφανη γι' αυτήν και πάντα θα είμαι».

The adventures of Maddie and her Mee-Maw❤️👯

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on