Μπιγιονσέ: Ο πατέρας της μαρτύρησε το φύλο των διδύμων

06.02.2017
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της διπλής εγκυμοσύνης της διάσημης τραγουδίστριας, έχουμε φρεσκότερα νέα σχετικά με το φύλο των μωρών.

Η σχέση του Μάθιου Νόουλες με τη διάσημη κόρη του έχει περάσει από 40 κύμματα και παρόλο που τον τελευταία καιρό οι δυο τους είναι "σε καλή κατάσταση", τα νέα για την εγκυμοσύνη της κόρης του τα έμαθε όπως όλος ο κόσμος. Μέσω social media.

Σύμφωνα με το περιοδικό «The Insider» άρχισε να δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς και εκείνος δεν είχε ιδέα ότι η Μπιγιονσέ είναι έγκυος.

«Ήμουν σοκαρισμένος. Άσε με να σου πω τι έγινε. Δεχόμουν μηνύματα και αναρωτιόμουν: "Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που δίνουν συγχαρητήρια;''. Μετά δέχτηκα και άλλα μηνύματα από μαθητές μου και τους έλεγα: ΄΄Για ποιό πράγμα μιλάτε;''», αποκάλυψε ο Μάθου Νόουλες.

Στη συνέχεια βέβαια, δήλωσε περήφανος και χαρούμενος που θα γίνει και πάλι παππούς και έδωσε τα συγχαρητήριά του στην κόρη του και στον σύζυγό της, Jay Z.

Μάλιστα, αποκάλυψε -αν υποθέσουμε δηλαδή ότι στο μεταξύ επικοινώνησε με την κόρη του και εκείνη του φανέρωσε το μεγάλο μυστικό- ότι η Μπιγιονσέ κυοφορεί ένα αγόρι και ένα κορίτσι. «Η Μπλου Άιβι θα αποκτήσει αδερφούς και αδερφές! Έχει ενθουσιαστεί». Λες;;; Θα δείξει!

Έτσι πάντως εξέφρασε δημοσίως την ευτυχία του για τα χαρμόσυνα νέα