Η άγνωστη αποβολή της Μπιγιονσέ που της ράγισε την καρδιά

02.02.2017
Μόλις ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά με δίδυμα και η χαρά της είναι μεγάλη. Δυστυχώς όμως, όπως ισχύει και για όλους μας, δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα στη ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Μπορεί η Μπιγιονσέ να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της (ή ίσως τη δεύτερη πιο ευτυχισμένη) καθώς μαζί με το σύζυγό της Τζέι Ζ αναμένουν ξανά τον πελαργό και αυτή τη φορά με δίδυμα, όμως πριν μερικά χρόνια είχε περάσει από τον εφιάλτη της αποβολής.

Όπως μαθαίνουμε στο ντοκιμαντέρ του 2013 του HBO «Life is but a dream» που παρουσίαζε τη ζωή της, η διάσημη τραγουδίστρια είχε μια αποβολή πριν αποκτήσει την κόρη της Μπλου Άιβι. «Πριν από δύο χρόνια έμεινα έγκυος για πρώτη φορά» εξομολογείται η σταρ «άκουσα την καρδούλα του να χτυπά και ήταν η πιο όμορφη μουσική που είχα ακούσει στη ζωή μου. Φανταζόμουν πώς θα έμοιαζε το παιδί μου και ένιωθα τα μητρικά συναισθήματα να με πλημμυρίζουν. Το να είμαι έγκυος έμοιαζε σα να ερωτεύομαι. Ένιωθα τόσο ανοιχτή, τόσο ευτυχισμένη. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το πώς είναι να νιώθεις ένα μωρό να μεγαλώνει μέσα σου και έτσι πραγματικά θέλεις να φωνάξεις και να το πεις σε όλους».

Δυστυχώς τα καλά νέα δεν κράτησαν πολύ, σύντομα υπήρξαν επιπλοκές. «Ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη για να κάνω τη συνηθισμένη εξέταση και... Δεν υπήρχε σφυγμός. Πραγματικά μία εβδομάδα πριν πάω στο γιατρό ήταν όλα τέλεια και μετά... δεν υπήρχε σφυγμός. Μπήκα στο στούντιο και ηχογράφησα το πιο λυπητερό τραγούδι που έχω γράψει στη ζωή μου. Και νομίζω ότι ήταν η καλύτερη μορφή θεραπείας για μένα γιατί ήταν ότι πιο δυσάρεστο έχω περάσει στη ζωή μου».

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ η Μπιγιονσέ απαντά στις φήμες που την ήθελαν να έχει χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει την κόρη της «Είναι η πιο ηλίθια, η πιο γελοία φήμη που έχω ακούσει για μένα. Να νομίζουν ότι είμαι τόσο ματαιόδοξη. Η διαδικασία της γέννας είναι η πιο δυνατή εμπειρία που μπορείς να έχει στη ζωή σου. Ήταν η πιο όμορφη εμπειρία που είχα ποτέ μου. Ήταν θαυμάσια. Ένιωθα ότι ο Θεός που έδινε την ευκαιρία να βιώσω ένα θαύμα».

Στη φωτογραφία η Μπιγιονσέ μαζί με τον άντρα της Τζέι Ζ και τη μικρούλα Μπλου Άιβι.