Είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες οι καλύτεροι γονείς του Χόλιγουντ;

02.02.2017
Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί δεν δέχονται βοήθεια από τρίτους για το μεγάλωμα των παιδιών τους και φαίνονται αποφασισμένοι να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους ως γονείς με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες γνωρίζουν καλά τους κανόνες του σταρ σύστεμ και ξέρουν πώς να προφυλάξουν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο 36χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει δυο κοριτσάκια με τη 42χρονη σύντροφό του: την Εσμεράλντα Αμάντα που έκλεισε τα 2 και την μόλις 9 μηνών Αμάντα Λι.

Δείτε στη φωτογραφία πώς προσπαθεί να προφυλάξει τη 2χρονη μικρή του από τους φακούς των παπαράτσι.

Και μη νομίζεις πως εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων αμελεί τα πατρικά του καθήκοντα. Αντιθέτως, όπως διαβεβαιώνουν πηγές από το άμεσο περιβάλλον των σταρ: «Ο Ράιαν είναι ένας απίστευτος μπαμπάς και τρελαίνεται να βρίσκεται κοντά στα κορίτσια του. Βαθιά μέσα του είναι και ο ίδιος παιδί γι' αυτό και το διασκεδάζει να είναι μαζί του, είναι πάντα γεμάτος ενέργεια».

Ο υποψήφιος για Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου ηθοποιός καθώς και η σύντροφός του φαίνεται να συμφωνούν απόλυτα στον τρόπο ανατροφής των παιδιών τους. «Επιθυμούν οι κόρες τους να μεγαλώσουν φυσιολογικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» λέει μια πηγή. «Ο Ράιαν και η Εύα θέλουν να διατηρήσουν ένα χαμηλό προφίλ και στο σπίτι τους συμπεριφέρονται όπως μια οποιαδήποτε άλλη συνηθισμένη οικογένεια. Δεν τους αρέσει ο τρόπος ζωής του Λος Άντζελες αντίθετα επιθυμούν να φεύγουν από την πόλη και να κινούνται ελεύθερα χωρίς να αποτελούν αντικείμενο προσοχής. Είναι φανερό ότι το μόνο που επιθυμούν είναι να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί με τα παιδιά τους». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν έχουν νταντά και όποτε χρειάζονται βοήθεια απευθύνονται στην οικογένεια της Μέντες.

Στη φωτογραφία μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «La la land» Έμα Στόουν τη βραδιά που βραβεύτηκαν στις Χρυσές Σφαίρες και σε σκηνή από την ταινία.

Παρόλο που ο Γκόσλινγκ δεν κάνει κοινές εμφανίσεις ούτε μιλά για τη σχέση του με τη Μέντες τη βραδιά της βράβευσής του στις Χρυσές Σφαίρες για την ταινία «La la land» έκανε μια εξαίρεση: «Ενώ εγώ τραγουδούσα, χόρευα και έπαιζα πιάνο και είχα ίσως την καλύτερή μου κινηματογραφική εμπειρία η γυναίκα μου πρόσεχε την κόρη μας ενώ ήταν ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και ταυτόχρονα προσπαθούσε να συμπαρασταθεί στον αδερφό της που έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Αγάπη μου σε ευχαριστώ» δήλωσε και όλοι λιώσαμε!