Πάμελα Άντερσον: Το δώρο όλο νόημα που θέλει να κάνει στη Μελάνια Τραμπ

25.01.2017
Την πρόθεση της να δωρίσει κάτι πολύ ξεχωριστό στη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εξέφρασε η διάσημη σεξοβόμβα, ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Η ηθοποιός Πάμελα Άντερσον δήλωσε ότι θα στείλει ένα δώρο στην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ και αυτό θα είναι μια ρωσική συνθετική γούνα που σχεδίασε η 49χρονη πρωταγωνίστρια του "Baywatch".

"Θα της στείλω δώρο μια από τις ρωσικές οικολογικές γούνες μου, γιατί τώρα σχεδιάζω γούνες στη Ρωσία", δήλωσε η Άντερσον στο δίκτυο ΙΤΚ, ο ρεπόρτερ του οποίου τη συνάντησε πρόσφατα στην Ουάσινγκτον, στον χορό που έδωσε η οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων PΕΤΑ.

Η επί μακρόν ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων και της γούνας τους, ενώ δεν είναι σίγουρη για τη θέση του προέδρου Τραμπ για τα δικαιώματα των ζώων, δήλωσε ότι "ο αγαπημένος σχεδιαστής της γυναίκας του, Μελάνια, είναι ο Μαρκ Μπούβερ ο οποίος απ' ότι έχω ακούσει και αυτός είναι πιστός χορτοφάγος, συνεπώς οικολόγος σχεδιαστής".

Άντερσον και Μελάνια Τραμπ έχουν κοινό παρελθόν στο μόντελινγκ, η γεννημένη στη Σλοβενία Μελάνια είχε γίνει εξώφυλλο περιοδικού και ήταν φωτομοντέλο πριν παντρευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005. Η Άντερσον που δήλωσε ότι "το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για τον κόσμο είναι να σταματήσουμε να μιλάμε για τον Ντόναλντ Τραμπ" κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της πέρυσι στην εκπομπή "Τhe View" του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC, τώρα υιοθέτησε έναν πιο συμφιλιωτικό τόνο ως οικοδέσποινα που ήταν της μεγάλης βραδιάς της PETA μαζί με τη ρεπουμπλικανή Μέρι Μάταλιν.

Η PETA ανακήρυξε την 63χρονη σύμβουλο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος πρόσωπο της χρονιάς για το 2016 λόγω της δέσμευσής της στην προστασία των ζώων. "Θέλω μόνο να ξέρει (ο Τραμπ) ότι υπάρχουν άνθρωποι που του εύχονται ό,τι καλύτερο, του εύχονται καλή επιτυχία και επιτυχία στην προεδρία του", τόνισε η Άντερσον στο δίκτυο ITK όταν ρωτήθηκε αν ήθελε να μοιραστεί ένα μήνυμα προς τον Τραμπ.

"Εύχομαι στην οικογένειά του το καλύτερο και ελπίζω ότι μπορεί πράγματι να εξετάσει μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό είναι το θέμα για το οποίο ανησυχώ περισσότερο".

Πηγή: RIA NOVOSTI, The Hill