Ρόμπερτ Ρέντφορντ - Τζέιν Φόντα: Σάλος από το δημοσίευμα που τους θέλει ζευγάρι

26.01.2017
Μέγα σκάνδαλο ανέδειξε το RadarOnline με πρωταγωνιστές δυο από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, οι οποίοι συνεργάζονται στη μικρή οθόνη ξανά 50 χρόνια μετά την πρώτη τους κινηματογραφική συνεύρεση.

Η Τζέιν Φόντα και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά ζευγάρια με την πρώτη του συνεργασία να καταγράφεται το 1966 στην ταινία "The Chasse" του Μάρλον Μπράντο και δεύτερη την ταινία "Ξυπόλητοι στο πάρκο" του 1967 [φωτό κάτω]. Στη συνέχεια συνυπήρξαν στην μεγάλη οθόνη αρκετές ακόμη φορές, με τελευταία το 1979.

50 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, και 37 μετά την τελευταία τους, το κανάλι Netflix φέρνει τους δυο θρυλικούς πρωταγωνιστές ξανά μαζί για τη σειρά "Our Souls at Night" από όπου και η φωτογραφία κάτω. Φαίνεται όμως ότι αυτή η συνεργασία περνά και στο προσωπικό!!!

Οι "κακές" γλώσσες θέλουν τη συνεργασία αυτή να υπήρξε η αφορμή για να ανάψει η φλόγα ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα η 79χρονη Φόντα, λέγεται ότι χώρισε τον επί χρόνια σύντροφό της, Ρίτσαρντ Πέρι, για χάρη του Ρέντφορντ.

Ο ίδιος ο Πέρι [φωτό κάτω] επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού στη Σελίδα Έξι των New York Times, χωρίς όμως να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

"Αγαπά τον Ρίτσαρντ, όμως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ρέντφορντ", φέρεται να έχει αποκαλύψει φίλος της Φόντα, η οποία για την ιστορία υπήρξε παντρεμένη τρεις φορές (με τον Ροζέ Βαντίμ, τον Τομ Χάιντεν και τον Τεντ Τέρνερ) κα έχει τρία παιδιά.