Ντένης Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει το λόγο που χώρισε με την Λίντσεϊ Λόχαν

23.01.2017
Μετά τον χωρισμό με τον Ρώσο Ιγκόρ, η Λίτσεϊ Λόχαν είχε νρει παηγοριά στην αγκαλιά του Ντένη Παπαγεωργίου, κάτι που κι ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει κι ο ίδιος ο Ντένης λέγοντας πως αυτό που τους ένωνε ήταν το... σεξ.

Φαίνεται όμως πως αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού ο έρωτάς τους δεν κράτησε για πολύ. Και μπορεί οι δυό τους να συνεχίζουν να συνυπάρχουν επαγγελματικά στο νέο club που άνοιξαν στην Αθήνα αλλά από το χειμώνα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στα ερωτικά τους.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα ο Έλληνας επιχειρηματίας η Λόχαν είναι μεν ένα πολύ γλυκό πλάσμα αλλά και πολύ ιδιότροπο και δύσκολα κάποιος μπορεί να μείνει μαζί της.

«Μπορεί να είναι ένα πολύ γλυκό και τρυφερό πλάσμα, είναι όμως και πού απαιτητική και κυκλοθυμική, κάτι που καθιστά δύσκολο να μείνεις κανείς για μεγάλο διάστημα μαζί της. Με κούρασε» εξηγεί ο 32χρονος επιχειρηματίας στην εφημερίδα «Real Life».

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ντένης πλέον είναι σε σχέση με τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Το περιοδικό "Χάι" πρόσφατα δημοσίευσε παπαρατσικές φωτογραφίες με τρυφερά ενσταντανέ των δυό τους.