Οι Αμερικανοί ψηφίζουν 12 celebrities για την Προεδρία των ΗΠΑ [photos]

20.01.2017
Έχουν φήμη, χρήματα και πολλούς θαυμαστές! Όλα αυτά τα έχουν κατακτήσει στον χώρο της showbiz και όχι στην πολιτική κονίστρα. Βέβαια μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία της Αμερικής, όλα μπορούν να συμβούν!

Ποιοι celebrities θα μπορούσαν να βάλουν υποψηφιότητα για να γίνουν Πλανητάρχες; Ποιοι έχουν τη φιλοδοξία, τα κότσια αλλά και την εκτίμηση του κόσμου, που απολαμβάνει τις ταινίες τους ή ακούει τα τραγούδια τους; Η δήλωση του ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, το 2015 στα Βραβεία «MTV Video Music Awards» έκανε πολλούς να ανησυχήσουν ότι πραγματικά σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2020.

Η ιστοσελίδα ranker.com έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να ψηφίσουν ποιους διάσημους θα τοποθετούσαν στη θέση του Πλανητάρχη. Η λίστα αλλάζει διαρκώς, πάντως σήμερα 20/1/2017, ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ στη θέση του Μπάρακ Ομπάμα, αυτοί είναι οι 12 celebrities που έχουν ψηφιστεί για επόμενοι Πρόεδροι.

Δείτε τους σε αντίστροφη μέτρηση προς το #1 διάσημο πρόσωπο, που θεωρούν ότι θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος της Αμερικής.