Μαριάντα Πιερίδη: "Είχα γυναικολογικό θέμα & δεν μπορούσα να ξανακάνω παιδί"

19.01.2017
Σε τρεις ημέρες η Μαριάντα Πιερίδη θ΄ανέβει για μια ακόμη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. στο πλευρό του σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Ο γάμος του ζευγαριού - που επέλεξαν να γίνει χειμώνα, κάτι που εμεις επικροτούμε (θυμήσου τους λόγους που ο χειμερινός γάμος έχει τα καλά του) - θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Δημήτριο τον Λουρμπαδιάρη στο Θησείο και η δεξίωση θα γίνει στην Πλάκα.

Λίγες ημέρες πριν ντυθεί νυφούλα στο , η Μαριάντα Πιερίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρω1νό» αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που είχε γυναικολογικής φύσεως.

«Είχα ένα γυναικολογικό θέμα, που δεν επέτρεπε να ξανακάνω παιδί, το έλυσα, έκανα επέμβαση το καλοκαίρι και τώρα είμαστε καλά και έτοιμοι να κάνουμε παιδάκι... Θα ήθελα να κάνω ακόμα ένα παιδάκι, αλλά δεν θα πιεστώ» είπε η τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι θα παντρέψει η Ντίνα Νικολάου:

«22 Ιανουαρίου είναι η μέρα, που η Μαριάντα και ο Δημήτρης θα δημιουργήσουν, την σπουδαιότερη συνταγή και θα γράψουν το ομορφότερο τραγούδι, ο ένας για τον άλλο, με κουμπάρα την αγαπημένη τους φίλη Ντίνα Νικολάου! Στο σημαντικότερο ραντεβού της ζωής τους θέλουν γύρω τους πρόσωπα που τους αγαπούν», γράφει το προσκλητήριο του τρίτου γάμου της τραγουδίστριας.