Δίδυμα για την Αμάλ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ -Μάθε το φύλο τους

19.01.2017
Μπορεί η είδηση για την εγκυμοσύνη της συζύγου του διάσημου ηθοποιού να μην έχει επιβεβαιωθεί επίσημα όμως σε κάθε της εμφάνιση η κοιλιά της φαίνεται ολοένα και πιο πολύ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, η 38χρονη Αμάλ είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα, είδηση την οποία αποκάλυψαν άνρθωποι από τον οικογενειακό της περίγυρο στον Λίβανο.

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, λέγεται, λοιπόν, ότι θα χαρίσει στον αγαπημένο της Τζορτζ η Αμάλ ενώ οι πληροφορίες τη θέλουν να διανύει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής.

Για όποιον ψάχνει να εντοπίσει μια τεράστια κοιλιά δεν θα έχει τύχη, όμως με δεδομένο ότι η Λιβανέζα δικηγόρος είναι υπερβολικά αδύνατη, το γεγονός και μόνο ότι εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση με ρηχτό φόρεμα όπου σίγουρα κάτι φούσκωνε στην επίμαχη περιοχή, κάτι λέει.

Πριν από λίγες μέρες, το ζεύγος Κλούνεϊ παραβρέθηκε σε δείπνο που δόθηκε από την Τίνα Μπράουν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, όπου συναντήθηκαν μεταξύ άλλων και με την Κριστίν Λανγκάρντ. Σύμφωνα με τη βρετανική Express η επικεφαλής του ΔΝΤ ρώτησε αν ισχύουν οι φήμες για εγκυμοσύνη, χωρίς ωστόσο να μάθουμε τι απάντησε η δικηγόρος.

Η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκαν στη Βενετία στις 27 Σεπτρεμβρίου του 2014. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου τα δυο πρώτα χρόνια του γάμου τους σε 20 φωτογραφίες.