Έγκυος η Αμάλ Κλούνεϊ: Ιδού τα ντοκουμέντα [photos] Ενοχοποιητικές φωτογραφίες | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:14
11/1/2017
"ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγκυος η Αμάλ Κλούνεϊ: Ιδού τα ντοκουμέντα [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος θέλει τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του να περιμένουν το πρώτο του παιδί, όμως ποτέ πριν δεν είχαμε δει... κοιλίτσα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν τον Σεπτέμβρη του 2014 και από εκείνη τη στιγμή -για να μην πούμε και νωρίτερα- τα ΜΜΕ παγκοσμίως τους ήθελαν να περιένουν παιδί κάθε τρεις και λίγο. Άλλες τόσες φορές, βέβαια, διαβάζαμε δημοσιεύματα για τον χωρισμό τους, όπως αυτά τα πιο πρόσφατα.

Οι ίδιοι ουδέποτε σχολίασαν δημόσια τα δημοσιεύματα ενώ σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση τους βλέπαμε πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Εδώ και λίγες ώρες, όμως οι φωτογραφίες τους από τελευταία εμφάνιση που κάνουν τον γύρο του διαδυκτίου κάνουν την πιθανότητα μιας πρώτης εγκυμοσύνης πιο κοντινή.

Τώρα, για δίδυμα, για τα οποία γίνεται λόγως ευρέως δεν μπορούμε να πούμε, όμως κάτω από αυτό λουλουδάτο, ρηχτό φόρεμα που επέλεξε η κυρία Κλούνεϊ, αντίθετα σε ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, δεν αποκλείεται να κρύβεται ο/οι Κλούνεϊ τζούνιορ.

Ιδού και τα... πειστήρια..

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ