Η Ούμα Θέρμαν στο δικαστήριο: «Τρελή» την βγάζει ο πατέρας της κόρης της!

16.01.2017
Η υποψήφια για Όσκαρ χολιγουντιανή ηθοποιός Ούμα Θέρμαν έχει μπει σε μεγάλες δικαστικές περιπέτειες, μετά το χωρισμό της το 2014 από τον χρηματιστή Αρπάντ Μπουσόν. Ο λόγος είναι η επιμέλεια της 4χρονης κόρης του ζευγαριού, την οποία διεκδικούν και οι δύο πρώην σύζυγοι, εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες εκατέρωθεν.

Μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες ηθοποιούς από τον ρόλο της στο «Kill Bill», η Ούμα Θέρμαν διεκδικεί την επιμέλεια της τετράχρονης Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς (Λούνα).

Ο Γάλλος χρηματιστής, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν και αιτήθηκε περισσότερο χρόνο με την κόρη του, ωστόσο αυτά που ειπώθηκαν στη δικαστική έκθεση ήταν τόσο ακραία, που η ψυχολόγος της υπόθεσης Σάρα Βάις ζήτησε να μην παρίσταται στην αίθουσα η 4χρονη Λούνα.

Ο 53χρονος χρηματιστής ισχυρίστηκε ότι η 46χρονη σταρ είναι ψυχικά άρρωστη, παίρνει ένα κοκτέιλ αντικαταθλιπτικών για το άγχος και την αϋπνία, αλλά και για να διαλογίζεται! Συχνά καταναλώνει και αλκοόλ.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της Ούμα είναι Βουδιστής, φίλος με τον Dalai Lama, και την έχει μεγαλώσει ως Βουδίστρια. Ο Ρόμπερτ Αλεξάντερ Φαράρ Θέρμαν είναι συγγραφέας και ακαδημαϊκός του Βουδισμού, διδάσκει στο Κολούμπια και είναι πρόεδρος και συνιδρυτής του Tibet House New York (μαζί με τον ηθοποιό Ρίτσαρντ Γκιρ και τον συνθέτη Φίλιπ Γκλας).

Σύμφωνα με τη διορισμένη από το δικαστήριο ψυχολόγο δρ Βάις, η Ούμα Θέρμαν, η οποία έχει ακόμα δύο παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία, με τον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό Ίθαν Χοκ, εμφανίζει «έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα», καθώς και «ήπιες μαθησιακές δυσκολίες», αλλά απέρριψε κατηγορηματικά την άποψη ότι η ηθοποιός πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας. Υπογράμμισε πάντως, ότι οι δύο σύζυγοι καλό θα ήταν να μην βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με την κόρη τους μέχρι να μπορέσουν να φερθούν... πολιτισμένα ο ένας στον άλλο.

Αναφερόμενη η ψυχολόγος στο αίτημα του Μπουσόν, ο οποίος έχει δύο έφηβους γιους με το μοντέλο από την Αυστραλία Ελ ΜακΦέρσον, είπε πως εκείνος φαίνεται να ανησυχεί για τις δικές του ανάγκες παρά για της κόρης του.

Η δρ Βάις είπε ακόμα στο δικαστήριο ότι η 4χρονη Λούνα ταξίδεψε στις Μπαχάμες για να περάσει χρόνο με τον πατέρα της κι αυτός την άφησε και έφυγε με τον γιο του για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα. Αλλά και άλλη φορά που η μικρή πήγε στο Λονδίνο και πάλι αυτός την άφησε με την πρώην σύζυγό του Ελ ΜακΦέρσον για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Η «καρμική» σχέση του Μπουσόν και της Θέρμαν ξεκίνησε το 2007. Το 2008 αρραβωνιάστηκαν κι έναν χρόνο μετά χώρισαν για να βρεθούν εκ νέου το 2011. Το 2012 απέκτησαν τη Λούνα - αναφέρθηκε μάλιστα ότι η Ούμαν έμεινε έγκυος το διάστημα που διεκδικούσε να κρατήσει από τον Μπουσόν ένα δακτυλίδι 1 εκατ. δολαρίων.