Συνελήφθη ο ετεροθαλής αδερφός της συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ

16.01.2017
Σε μπελάδες μπλέχτηκε ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος, σύφμωαν με δημοσιεύματα, συνελήφθη στο σπίτι του και κατηγορείται για επίθεση στην ερωμένη του με όπλο, που κατείχε παράνομα.

Πρόκειται για τον 50χρονο ετεροθαλή αδελφό της αμερικανίδας ηθοποιού που δεν αποκλείεται καθόλου να μπει σύντομα στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Οι πληροφορίες θέλουν τον Τόμας Μαρκλ Jr να έχει συλληφθεί με την κατηγορία ότι απείλησε με όπλο την σύντροφό του, έπειτα από ένα καβγά και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι όπου ζουν μαζί ο Μαρκλ και η Ντελέν Μπλάντ (Delene Blount), οπως είναι το όνομα της συντρόφου του.

Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν για το περιστατικό: "Ο Μάρκλ και η Μπλάουντ είχαν έναν καβγά. Εκείνος ήταν μεθυσμένος και άρπαξε το όπλο και το πίεσε στο κεφάλι της Μπλάουντ σε μία προσπάθεια να την πάρει να φύγουν. Εκείνη έτρεξε και κλειδώθηκε στο μπάνιο, από όπου και κάλεσε την αστυνομία".

Ο Τόμας Μάρκλ, αντιμετωπίζει κατηγορόιες για παράνομη οπλοκατοχή και για την απειλή κατά της συντρόφου του με το όπλο ενώ αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Για να αφεθεί ελεύθερος, χρειάστηκε να καταβληθεί χρηματική εγγύηση του ύψους 1.500 δολαρίων. Επειδή ο 50χρονος άνδρας, προφανώς δεν είχε τα χρήματα, κάλεσε την πρώην σύζυγό του, Τρέισι, για να καταβάλλει το ποσό.

"Ο Τομ θέλει ό,τι καλύτερο για την αδερφή του. Ήταν πολύ κοντά στο παρελθόν, αλλά απομακρύνθηκαν με τα χρόνια. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε είναι να την πληγώσει", αναφέρει η πρώην σύζυγός του Tομ, υπογραμμίζοντας τα χρόνια προβλήματά τουμε το αλκοόλ.

Ο Τόμας και η Μέγκαν έχουν τον ίδιο πατέρα, επίσης Τόμας στο όνομα, ο οποίος, 72 ετών σήμερα, όπως είχε εξομολογηθεί ο ετεροθαλής αδερφός της ηθοποιού, ήταν πολύ υπερήφανος για τη σχέση της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι. «Ο πατέρας μας γνώριζε για τη σχέση τους από την αρχή. Μάλιστα είχε γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, πριν από έξι μήνες», είχε πει ο Τόμας Jr.