"Η Ούμα Θέρμαν πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια"

16.01.2017
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο (δις) πρώην αρραβωνιαστικός της, και πατέρας της μικρότερης κόρης της, Αρπάντ Μπουσόν κατά τη διάρκεια δικαστικής τους διαμάχης σχετικά με την επιμέλεια της μικρής.

Η Ούμα Θέρμαν και ο Αρπάντ Μπουσόν βρίσκονται αυτό τον καιρό στα δικαστήρια, όπου προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους όσον αφορά στην κόρη τους και τη διατροφή της, όμως δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν.

Στα άκρα φαίνεται ότι έφτασε η διαμάχη των δυο πρώην συντρόφων -οι οποίοι, για την ιστορία αρραβωνιάστηκαν και χώρισαν δυο φορές- με τον 53χρονο χρηματιστή να δηλώνει ότι η 46χρονη ηθοποιός είναι "ψυχικά ασθενής".

Σύμφωνα με τη δρ. Σάρα Βάις, ειδική ψυχολόγο του δικαστηρίου, η 4χρονη Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς Θέρμαν-Μπουσόν, ή Λούνα όπως τη φωνάζουν απο τη στιγμή που γεννήθηκε, δεν θα έπρεπε να βρεθεί στον ίδιο χώρο και με τους δυο γονείς της "μέχρι εκείνοι να νιώσουν λίγο πιο άνετα μεταξύ τους".

Ο δικηγόρος του Μπουσόν, Πίτερ Μρόνσταϊν, δήλωσε ότι η Θέρμαν είναι μια ασταθής μητέρα, τονίζοντας ότι υποφέρει από διαρκή εναλλαγή της διάθεσής της, εξαιτίας των χαπιών πυο παίρνει. Συνεχίζει, μάλιστα ο δικηγόρος λέγοντας ότι η Θέρμαν χρησιμοποιεί ένα κοκτέιλ φαρμάκων που φτιάχνει μόνη της για το "θέμα" της.

Η υπόθεση δεν φαίνεται να λήγει όμορφα ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι η Ούμα έχει ακόμη δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Ϊθαν Χοκ, την 15χρονη Μάγια και τον 11χρονο Λέβον ο Αρπάντ τον 15χρονο Αρπάντ Φλιν Αλεξάντερ και τον 10χρονη Αουρέλιους Σάι Αντρέα από τη σχέση του με το σούπερ μόντελ Ελ ΜακΦέρσον.