Αντώνης Ρέμος: "Αν έχουν τα «γκατς» ξέρουν που θα με βρουν..."

09.01.2017
Για τη συμμετοχή του στο Rising Star και γιατί απέρριψε την πρόταση του The Voice μίλησε ο Αντώνης Ρέμος στο TV Έθνος και κάλεσε τους επικριτές του να πάνε να τον βρουν αν έχουν τα.... "γκατς".

Όπως είπε αν κι αρχικά είχε αποφασίσει ν΄απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, τον συνδέουν χρόνιοι δεσμοί με τον όμιλο ΑΝΤ1 και την οικογένεια Κυριακού αφού και την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο κριτή την έκανε στο κανάλι ενώ κυκλοφόρησε και η νέα του δισκογραφική δουλειά και δεν κρύβει πως θέλει να την επικοινωνήσει με τον κόσμο.

Όπως σημειώνει:

Πλέον οι τρόποι προώθησης μιας δουλειάς είναι πολύ περιορισμένοι. Πρέπει να είσαι πλούσιος για να αγοράσεις διαφήμιση. Παλαιότερα οι δισκογραφικές προωθούσαν τα cd των καλλιτεχνών. Πλέον αυτό δεν υφίσταται. Και εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη λογική να διαφημιστώ μέσω προκλητικών εμφανίσεων ή δηλώσεων για να παίξω 15 λεπτά στα κανάλια.

Όσο για τις αρνητικές κριτικές, τις κατηγορίες περί σεξιστικών σχολίων και τα λάθη που κάνει στην έκφραση με πολλούς να λένε πως στις 15 λέξεις που χρησιμοποιεί οι 5 είναι λάθος, ο ίδιος σημειώνει με νόημα:

Θα παρακαλέσω αυτούς που θεωρούν πως χρησιμοποιώ 15 λέξεις να έρθουν να μου κάνουν φροντιστήριο. Αν έχουν τα «γκατς». Ξέρουν που θα με βρουν. Να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν πότε είναι διαθέσιμοι. Όσον αφορά στο δεύτερο που μου είπες, θεωρώ μικροπρεπές να πρέπει να μπω σε απολογητική διαδικασία απέναντι σε δήθεν σεμνότυφους. Σεξιστικά σκέφτεται το μυαλό τους. Πλάκα κάναμε χωρίς διάθεση να προσβάλουμε κανέναν, και αυτό νομίζω ήταν απόλυτα αντιληπτό από τους τηλεθεατές.