Ο Αλβάρο έκανε Χριστούγεννα με την νέα σύντροφο & την κόρη; Τα σχόλια στο Instagram

28.12.2016
Δεν έχει τέλος ο "πόλεμος" που όπως φαίνεται έχει κηρύξει ο Ντόντα ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram. Αυτή τη φορά στο πλευρό της εκρηκτικής ξανθιάς που φημολογείται πως είναι η νέα του αγαπημένη φωτογραφίζεται και η κόρη του Ντόντα.

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο - που δεν άργησε να ξεπεράσει το χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Αθηνά Ωνάση - πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων μαζί με γοητευτική ξανθιά δημοσιογράφο και την κόρη του, Βίβιαν κι αυτό φαίνεται με μια ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram.

Και μπορεί αρχικά ο "Ντόντα" να κρατούσε χαμηλό προφίλ με πολλούς να λένε πως κρύβεται για να μη δώσει δικαιώματα εν όψει δικαστικής διαμάχης αλλά πλέον αρχίζει να κάνει τα επίσημα φανερώματα αφού το ζευγάρι φωτογραφίζεται αγκαλιά κι αλληλοποστάρει καρδούλες.

Όσο για τα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις ποικίλλουν με πολλούς να εύχονται ευτυχία στο νέο ζεύγος κι άλλους να σχολιάζουν πόσο γρήγορα ξέχασε ο Αλβάρο ή ότι η Αθηνά ήταν καλύτερη. Ξεχωρίσαμε ένα από αυτά:

"Γρήγορα ξέχασες. Μια δυνατή αγάπη δεν τελειώνει ποτέ, παλεύεις γι΄αυτήν. Ελπίζω η Αθηνά να είναι ευτυχισμένη. Στην τελική οι άνδρες είναι όλοι ίδιοι..."