Αντώνης Ρέμος: Το μήνυμα του προς τη Δήμητρα Γαλάνη

28.12.2016
Η Δήμητρα Γαλάνη στο παρελθόν έχει αναφερθεί με ιδιαίτερα άσχημα λόγια για τα talent shows. Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει: «τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία».

Χθες λοιπόν (27/12),στον αέρα του Rising Star, ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να κάνει ένα δημόσιο κάλεσμα στη Δήμητρα Γαλάνη με αφορμή την διαγωνιζόμενη Κέλλυ Βουδούρη, η οποία συγκέντρωσε ποσοστό του ύψους 95%.

Κατά την κριτική του λοιπόν, ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα. «Θα ήθελα -γιατί όχι- η Δήμητρα Γαλάνη, επειδή βλέπω ότι θα είσαι εδώ όλο τον χειμώνα, θα ήθελα στο τέλος η αγαπημένη μου η Δήμητρα αν μας ακούει να σου γράψει ένα τραγούδι. Πιστεύω ότι σου αξίζει να πεις ένα ανέκδοτο τραγούδι της Δήμητρας και είμαι σίγουρος ότι θα το «σκίσεις» και θα είναι η αρχή της καριέρας σου. Ας κοιτάξουν κάποια στιγμή και αυτοί οι μεγάλοι δημιουργοί κι ερμηνευτές αυτού του τόπου κάποια παιδιά σαν κι εσάς που αναζητάνε τα καλά τραγούδια.

Δε μιλάω να κρίνει τη διαδικασία, λέω να δει ένα πλάσμα τόσο χαρισματικό όσο η Κέλλυ και να της εμπιστευθεί ένα τραγούδι. Τόσο απλά! Γιατί, δεν κατάλαβα. Επειδή συμμετείχε σε talent show; Αυτό δεν θα ήταν ρατσιστικό να σκεφτεί ότι επειδή συμμετείχε στο Rising Star δεν θα της γράψει τραγούδι; Πιστεύω ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Δήμητρα. Θέλω να δώσεις προσοχή σε αυτό το κορίτσι Δήμητρα και πιστεύω ότι θα σε κερδίσει».