Τζορτζ Μάικλ: «Τα ναρκωτικά και τα ξέφρενα πάρτι τον κατέστρεψαν»

27.12.2016
Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του Τζορτζ Μάικλ, ο θάνατος του οποίου ανήμερα των Χριστουγέννων προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με φίλους του διάσημου τραγουδιστή, που μίλησαν στη Mirror, ο Τζορτζ Μάικλ, μέχρι και μερικές εβδομάδες πριν το θάνατό του, οργάνωνε ξέφρενα πάρτι στη βίλα του στο Λονδίνο, που διαρκούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Ο Τζορτζ αγαπούσε να καλεί φίλους του στο σπίτι και οι συναντήσεις κρατούσαν μέχρι το επόμενο πρωί. Μπορεί να διένυε την 5η δεκαετία της ζωής του, αλλά 'έβαζε τα γυαλιά' σε πολλούς νεότερους του. Η ατμόσφαιρα ήταν πάντα ηδονιστική», είπε πηγή στην εφημερίδα.

Ο ποπ σταρ, που πάλευε επί χρόνια να καταπολεμήσει τον εθισμό του στην κοκαΐνη και τη μαριχουάνα, όπως επίσης και την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε τα τελευταία 20 χρόνια, είχε γίνει πολύ μοναχικός.

Οι φίλοι του Τζορτζ Μάικλ, αναφέρει η Mirror, πιστεύουν ότι είχε κάνει τουλάχιστον δύο απόπειρες αυτοκτονίας τα τελευταία χρόνια.Τον διάσημο τραγουδιστή βρήκε νεκρό, στο κρεβάτι του, ο σύντροφός του Φάντι Φάουαζ, την ημέρα των Χριστουγέννων. «Πήγα στο σπίτι του Τζορτ για να τον ξυπνήσω, αλλά είχε 'φύγει', ήταν ξαπλωμένος ειρηνικά στο κρεβάτι. Δεν ξέρουμε ακόμη τι συνέβη», περιέγραψε.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, πρόσθεσε: «Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ, να βρίσκεις τον σύντροφό του νεκρό, ειρηνικά, στο κρεβάτι, πρωί πρωί... Δεν θα πάψεις ποτέ να μου λείπεις xx».

Τον περασμένο χρόνο, ο Τζορτζ Μάικλ είχε εισαχθεί σε ειδική κλινική στην Ελβετία προκειμένου να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά, ξοδεύοντας 190.000 λίρες το μήνα.Παρά τα προβλήματα με την υγεία του, ο διάσημος τραγουδιστής προετοίμαζε να κάνει μία δυναμική επανεμφάνιση.