Άντριου Ρίτζλεϊ: Το συγκινητικό "αντίο" του άλλου μισού των Wham στον Τζορτζ Μάικλ [photos]

26.12.2016
Οι δυο τους έγραψαν μαζί ένα από τα πιο λαμπρά κεφάλαια στην ιστορία της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής ενώ παρά τη λήξη της συνεργασίας τους, η σχέση τους παρέμεινε θερμή.

Μετά τη διάλυση των Wham το 1986, ο Τζορτζ Μάικλ συνέχισε σόλο καριέρα ενώ ο Άντριου Ρίτζλεϊ παρέμεινε στον χώρο της μουσικής ως συνθέτης και στιχουργός, με διάφορα ψευδώνυμα όμως.. .

Η είδηση του θανάτου του 53χρονου σταρ, τάραξε τον κόσμο όλον και, φυσικά το μουσικό του "έτερον ήμισυ", ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

"Συντετριμμένος από τον χαμό του λατρεμένου μου φίλου, Γιογκ (Yog: σσ: προφανώς το παρατσούκλι του για τον Μάικλ). Εγώ, οι αγαπημένοι του, οι φίλοι του, ο κόσμος της μουσικής, ο κόσμος γενικότερα... Για πάντα αγαπημενος! Α", γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τον ποστάρισμα της είδησης του θανάτου, αρχικά, ενώ ακολούθησε και άλλο.

Στη συνέχεια, ο Άντριου πόσταρε μια "ατάκα" του Τζορτζ κάνοντας το δικό του σχόλιο επ' αυτής. Ακόμη πιστεύω ότι η μουσική είναι ένα από τα πιο σπουδαία δώρα που έκανε ο κόσμος στον άνθρωπο", είχε πει ο Μάικλ.

"Δεν το έκανε Θεός, εσύ το έκανες παλιέ μου φίλε", προσθέτει εκείνος, μην μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.