Παγκόσμια συγκίνηση από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ: Νεκρός στα 53 του

26.12.2016
Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής "έφυγε" γαλήνια μέσα στο σπίτι του στο Όξφορντσαϊρ ανήμερα Χριστουγέννων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς του.

"Με μεγάλη μας θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του τα Χριστούγεννα", αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο πράκτορας του τραγουδιστή, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση του θανάτου του, ζητώντας ταυτόχρονα τον σεβασμό του κόσμου προς την οικογένειά του αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως σύμφωνα με την αστυνομία "δεν υπήρξε κάτι ύποπτο".

Ο Τζορτζ Μάικλ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν αρχικά ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που μεσουράνησαν τη χρυσή δεκαετία των '80s ως μέλος του ποπ γκρουπ Wham, μαζί με τον Άντριου Ρίτζλεϊ, ενώ το τραγούδι τους "Last Christmas" έχει γράψει τη δική του ιστορία από το 1984 που πρωτοκυκλοφόρησε -και συνεχίζει να γράφει [φωτό κάτω]

%PHOTO23%

Ο Μάικλ είχε περάσει πολύ δύσκολα, εξαιτίας της εξάρτησής του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ το 2010, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων εβδομάδων, όταν έπεσε με το Range Rover του πάνω σε ένα κατάστημα στο βόρειο Λονδίνο υπό την επήρεια κάνναβης, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί ετοιμάζοντας ένα καινούργιο άλμπουμ σε συνεργασία με τον βρετανό μουσικό παραγωγό Naughty Boy. Δεν πρόλαβε!

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Τζορτζ Μάικλ ήταν ένας από τους πρώτους αστέρες του δικού του μεγέθους, που μίλησαν ανοιχτά για τις σεξουαλικές πεποιθήσεις του καθώς παραδέχτηκε πολύ νωρίς ότι είναι γκέι.