Πάλι τα κατάφερε η Σκορδά - Έφερε σε δύσκολη θέση και την Ελένη Ράντου

22.12.2016
Η Ελένη Ράντου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρω1νό» και παραχώρησε μία συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οικοδέσποινα του «Πρω1νού» αναφέρθηκε σε κάποια συνέντευξη που φέρεται να έκανε παλαιότερα ηθοποιός, στην οποία μίλησε για την ψυχανάλυση!

«Είχα διαβάσει μία δήλωση σε συνέντευξη σου η οποία με τρόμαξε λίγο! Είχες πει ότι κάποια στιγμή είχες κάνει ψυχανάλυση και είχες δει ότι είναι πολύ πιο έντονο το σκοτεινό κομμάτι του χαρακτήρα σου από ό,τι το φωτεινό», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν έχω κάνει ψυχανάλυση ποτέ! Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί αυτό! Αλλά δεν το έχω πει ποτέ εγώ αυτό!», της απάντησε η Έλενη Ράντου, εμφανώς σε δύσκολη θέση.

«Πλάκα κάνεις ότι δεν το έχεις πει εσύ; Αλήθεια λες;», τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά φανερά αμήχανη.

«Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ακριβώς έτσι...Δεν έχω κάνει ποτέ μου ψυχανάλυση», είπε γελώντας η Ελένη Ράντου.

Προς υπεράσπιση της Φαίης Σκορδά πάντως, ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε συνέντευξη της Ελένης Ράντου στο περιοδικό ΕΓΩ πριν από λίγα χρόνια.

«Έκανα μια απόπειρα στο παρελθόν αλλά δεν την συνέχισα... Δεν άντεξα την ψυχανάλυση. Δεν μου έκανε καλό γιατί ένιωθα πως μου ματώνει πάλι τις πληγές μου χωρίς να τις επουλώνει» [...] «Αυτό-ψυχαναλύθηκα. Γενικά στην ζωή μου είναι αυτοδίδακτη όπως και στο θέατρο. Κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου είναι να δουλέψω με τον μυαλό μου γιατί αυτό τα κάνει όλα.»