Ο Λιάγκας απαντά στις φήμες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο του με τη Σκορδά

17.11.2016
Λίγες ημέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά χωρίζουν, έσκασε η φήμη για ύπαρξη τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα ότι επρόκειτο για ξανθιά μέσα από τον ANT1 με την οποία ο Λιάγκας έκανε την κουτσουκέλα στη Φαίη.

Ο παρουσιαστής θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή τη φημολογία όταν ερωτάται για αυτό το θέμα ξεκαθαρίζει:

«Δεν χώρισα λόγω τρίτου προσώπου. Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε από τη δική μου πλευρά ούτε από την πλευρά της Φαίης. Δεν θα διέλυα τον γάμο μου για μια απιστία».

Συνεργάτης του δε δήλωσε στο περιοδικό «Down Town» πως «όλα αυτά περί απιστίας είναι μυθιστορήματα. Τώρα ίσως ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα πώς θα διαχειριστούν το μέλλον τους, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ανούσιο ακόμη και να το σχολιάσουμε».

Όσο για το ποια είναι η μεταξύ τους σχέση πλέον, φίλη και συνεργάτιδα της Φαίης απαντά:

«Θα τη χαρακτήριζα σχέση ενός ζευγαριού που μόλις έχει χωρίσει. Δεν υπάρχουν ακρότητες, εντάσεις, πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν, κοιτάνε μόνο τα παιδιά τους. Το να τα ξαναβρούν αποκλείεται. Έχουν τελειώσει ως σύντροφοι».

Κλείνοντας να πούμε πως ο Λιάγκας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», πριν από λίγες μέρες, μετακόμισε σε καινούριο διαμέρισμα 70 τετραγωνικών, το οποίο απέχει λίγα στενά από το σπίτι που έμενε με τη Φαίη και συνεχίζει να μένει εκείνη μαζί με τα παιδιά τους, ώστε να είναι κοντά τους.