Σοκ για Μενεγάκη- Παντζόπουλο! Τι έφερε τη μεγάλη ρήξη στον γάμο τους

17.11.2016
Επιδημία φαίνεται ότι έχει πέσει στη σόουμπιζ αφού συνεχώς ακούμε για χωρισμούς ή γενικότερα για προβλήματα σε επώνυμα ζευγάρια και τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος περνάνε σοβαρή κρίση στον γάμο τους.

Το Ciao αναφέρει πως για την Ελένη Μενεγάκη είναι γενικά μια πολύ δύσκολο περίοδος. Μια περίοδος φορτισμένη από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής της. Από την μία η κορύφωση της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, η οποία δεν φαίνεται να παίρνει την τροπή που θα επιθυμούσε η παρουσιάστρια και από την άλλη το γεγονός ότι τα πράγματα στην εκπομπή της φέτος επίσης δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο εκείνη θα ήθελε, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι πιο χαμηλά από άλλες χρονιές.

Σύμφωνα πάντα με το Ciao, όλα αυτά έχουν κάνει την Ελένη να είναι προβληματισμένη και φανερά εκνευρισμένη σε όλα τα επίπεδα. Και αν με το δικαστήριο δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, καθώς η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της, στο θέμα της εκπομπής της προβληματίζεται έντονα για τα νούμερα και πλέον αντιλαμβάνεται ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ώστε να αναστρέψει την κατάσταση. Αυτή ήταν και η αφορμή που έφερε πολύ σοβαρές τριβές ανάμεσα στην ίδια και τον Ματέο Παντζόπουλο όπου περνούν την μεγαλύτερη κρίση στον γάμο τους.

Όπως ξέρουμε ο Ματέο έχει συμβουλευτικό ρόλο και η γνώμη του βαραίνει ιδιαίτερα. Η Ελένη τον ακούει πάντα με τεράστια προσοχή και, όπως λένε όσοι την ξέρουν, εφαρμόζει πολλές από τις συμβουλές του και στην πράξη.

Τον τελευταίο καιρό, βλέποντας τα νούμερα της εκπομπής της να παρουσιάζουν πτωτική τάση, η Ελένη θεώρησε ότι κάποιες από τις επιλογές της ήταν λανθασμένες και δεδομένου ότι ορισμένες έγιναν ύστερα από προτροπή του Ματέο, δεν άργησε να έρθει η ρήξη μεταξύ τους.

Η Μενεγάκη φέρεται να μην έχει, όπως γράφει το περιοδικό, την απαραίτητη ηρεμία και ψυχραιμία να τον ακούσει και έτσι, σύμφωνα με άτομα που ξέρουν καλά τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στα Μελίσσια, οι καυγάδες κι οι εντάσεις είναι συχνό φαινόμενο.

Σε αυτές γράφει το Ciao συμμετέχει και η μητέρα της Ελένης, κα. Ζέτα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ματέο για την όλη κατάσταση και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν που ήταν πάντα προβληματικές τώρα είναι χειρότερες από ποτέ.