Ρίκι Μάρτιν: Αρραβωνιάστηκε τον... καλό του!

16.11.2016
Το παραδέχθηκε σε σόου υψηλής τηλεθέασης. Έχει αρραβωνιαστεί τον καλό του μετά από έναν χρόνο σχέση και παραδέχεται ότι τον θαυμάζει απεριόριστα. Έτσι τον γνώρισε. Θαυμάζοντας τη δουλειά του.

Ο λόγος για τον Λατίνο σουπερστάρ Ρίκι Μάρτιν, που μίλησε στο σόου της Έλεν Ντετζένερις, για τον συριακής καταγωγής σύντροφό του, Χουάν Γιόζεφ, και παραδέχτηκε ότι τον έχει αρραβωνιαστεί.

«Είναι ένας conceptual artist και εγώ είμαι συλλέκτης. Έψαχνα για τέχνη, είδα τα έργα του και τρελάθηκα γιατί πραγματικά αγαπώ αυτό που κάνει. Είναι αυθεντικός... και μετά επικοινώνησα μαζί του» είπε ο Ρίκι στην Ντετζένερις. «Και μετά τον συνέλεξες και αυτόν» αστειεύτηκε η Έλεν.

Ο 44χρονος τραγουδιστής δημοσιοποίησε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις το 2010 και έχει αποκτήσει δίδυμα με παρένθετη μητέρα το 2008.

Συριακής καταγωγής, αλλά μεγαλωμένος στη Σουηδία, ο Χουάν Γιόζεφ ζει και εργάζεται ως ζωγράφος στο Λονδίνο, ενώ μπήκε στη ζωή του Ρίκι Μάρτιν μετά το χωρισμό του τραγουδιστή, τον Ιανουάριο του 2014, από τον Κάρλος Γκονζάλες.

Ο Ρίκι παραδέχθηκε ότι εκείνος έκανε την πρόταση. Ήταν νευρικός, γονάτισε και του ζήτησε να περάσει όλη τουτη ζωή μαζί του, δίνοντάς του το δακτυλίδι πάνω σε βελούδινο μαξιλαράκι. Απάντησε «ναι».

Tomorrow at @theellenshow. Don't miss it. #noonelikeEllen

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

And then this happened. #evaandpepe #selfie.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on