Πάτινσον-Στιούαρτ: φιλήθηκαν με ένα χρόνο καθυστέρηση

07.06.2010
Δεν υπήρχε και μεγάλη αμφιβολία στα φετινά "MTV Movie Awards" για το ζευγάρι που θα κέρδιζε ξανά το Βραβείο για το Καλύτερο Φιλί.
Δεν υπήρχε και μεγάλη αμφιβολία στα φετινά "MTV Movie Awards" για το ζευγάρι που θα κέρδιζε ξανά το Βραβείο για το Καλύτερο Φιλί.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος νικητές στέφθηκαν οι πρωταγωνιστές του "Twilight", Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) για το φιλί που αντάλλαξαν στο σίκουελ "The Twilight Saga: New Moon".

Αντίθετα, άλλη ήταν η αμφιβολία που είχαν οι φανατικοί θαυμαστές του υποτιθέμενου ζευγαριού: θ' ανταλλάξει φιλάκι επί σκηνής το ζευγαράκι φέτος ή θα μας την κάνουν γυριστή και πάλι μιμούμενοι τα περσινά τους καμώματα;

Ευτυχώς για εμάς, ο 24χρονος Πάτινσον έδειξε μεγαλύτερη πυγμή και αφού μας έκαναν μερικά παιχνιδίσματα επί σκηνής, ο Ρόμπερτ βούτηξε την Κρίστεν και το φιλί στα χειλάκια, ήταν σύντομο μεν αλλά παθιάρικο δε!

Προηγήθηκε το σχόλιο του Πάτινσον κατά την παραλαβή του "Χρυσού Ποπ Κορν" όπου τόνισε την ευγνωμοσύνη προς τους θαυμαστές του γι' αυτό το συγκεκριμένο βραβείο:

"Παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός φέτος και χαίρομαι που νικήσαμε το βραβείο αυτή δεύτερη συνεχή χρονιά".

Εκείνη τη στιγμή το κοινό που βρισκόταν στην αίθουσα άρχισε να φωνάζει με ενθουσιασμό αλλά η Στιούαρντ επενέβη για να καθησυχάσει τα πνεύματα λέγοντας:

"Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, χρειάζεται πολύς καπνός και πολλοί καθρέπτες για να φαινόμαστε τόσο ωραίοι την ώρα που ανταλλάσσουμε φιλάκια. Αλλά φέτος θα κάνουμε μια προσπάθεια".

Κι ύστερα ήρθε το φιλί... Όχι, ότι αυτή τη φορά μας "το έδωσαν στο πιάτο". Χρειάστηκαν κάποιες προσπάθειες και πισωγυρίσματα μέχρι να πιάσει ο Πάτινσον την Κρίστεν από τη μέση, να γυρίσει την πλάτη του στην κάμερα και να φιλήσει πεταχτά το κορίτσι του στο σινεμά και στη ζωή!

Έπειτα, η Στιούαρτ ευχαρίστησε τους φανς γρήγορα γρήγορα και αποχώρησαν από τη σκηνή. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως φέτος η Στιούαρτ ήρθε στα "MTV Movie Awards" ξεψαρωμένη, άφησε στο σπίτι τα αθλητικά παπούτσια και μάγεψε με το καυτό μίνι φουστάκι και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της! Πάντως, το καλύτερο φιλί της βραδιάς, ήτνα αυτό που αντάλλαξε η Σάντρα μπούλοκ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον!

Τώρα, αν θέλετε να συγκρίνετε το περσινό παρ' ολίγο φιλί, με το φετινό πεταχτό φιλάκι ανάμεσα στον Πάτινσον και τη Στιούαρτ, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.



Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια