16 Έλληνες και ξένοι και οι τραγικές ιστορίες τους με το αλκοόλ! [photos]

04.05.2017
Ο μύθος του Χόλιγουντ, Αλ Πατσίνο το είπε πολύ χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένας όρος στον κόσμο του αλκοολισμού, που ονομάζεται έπιασα πάτο. Έφτασαν πολύ κοντά σε αυτό. Ήμουν σε ένα φαύλο κύκλο, αλλά σώθηκα».

Ελάχιστοι Έλληνες διάσημοι έχουν τη γενναιότητα να παραδεχθούν δημόσια την μάχη τους με το αλκοόλ, κάτι που στον πλανήτη του Χόλιγουντ είναι ... καθημερινό φαινόμενο! Μεγάλοι ηθοποιοί του διεθνούς κινηματογράφου έχουν μιλήσει δημόσια για την ροπή τους στο αλκοόλ και τους τρόπους με τους οποίους τη διαχειρίστηκαν.

Πρόσφατα άλλο ένα μεγάλο όνομα της showbiz παραδέχθηκε το πρόβλημά του με το αλκοόλ. Ο 53χρονος ηθοποιός Μπραντ Πιτ παραδέχθηκε στο GQ ότι ήταν ο λόγος του χωρισμού του από την Αντζελίνα Τζολί. «Δεν μπορώ να θυμηθώ μία ημέρα από τότε που αποφοίτησα να μην τα πίνω ή να μην καπνίζω ένα τσιγαριλίκι ή κάτι τέτοιο…», εξομολογείται και, επισημαίνοντας πως η γνωριμία του με την Αντζελίνα στάθηκε καθοριστική για την εξέλιξη της ζωής του, συνεχίζει: «σταμάτησα τα πάντα, εκτός του να πίνω, όταν ξεκίνησα την οικογένειά μου. Όμως, ακόμα και τον περασμένο χρόνο, ξέρετε, υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Έπινα πάρα πολύ».

Εμείς συγκεντρώσαμε 16 γνωστά ομόματα, Έλληνες και ξένους, που κάποια στιγμή στην πορεία τους παραδέχθηκαν ότι... ήπιαν κάτι παραπάνω και αυτό τους δημιούργησε πρόβλημα!