Θα είναι όλα τα «Φιλαράκια» στο reunion που ετοιμάζει το NBC; [photos]

14.01.2016
Ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 1994 χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες από το δίκτυο προβολής τους, όμως, με τον καιρό τα «Φιλαράκια» κέρδισαν ορκισμένους φαν και έγραψαν τη δική τους ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση για δέκα ολόκληρες τηλεοπτικές σεζόν.

Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ έγιναν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παγκοσμίως γνωστοί, ενώ η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη μέχρι και σήμερα, περισσότερα από 11 χρόνια μετά το φινάλε, ενώ είναι διαθέσιμη online χάρη στις διάφορες streaming υπηρεσίες.

Χθες διέρρευσε στο Διαδίκτυο η είδηση ότι στον Φεβρουάριο θα δούμε την παρέα να επανενώνεται για μία φορά σε ένα σπέσιαλ reunion, αλλά πάνω που χάρηκαν οι φαν, οι οποίοι παρακαλάνε για reunion, ταινία ή αναβίωση της σειράς με νέα επεισόδια, ήρθε η πραγματικότητα να τους προσγειώσει ανώμαλα.

Δε μιλάμε για νέο επεισόδιο στο οποίο θα δούμε πού βρίσκονται τα «Φιλαράκια» σήμερα, αλλά για ένα βίντεο το οποίο θα αποτελέσει μέρος ενός αφιερώματος προς τιμήν του σκηνοθέτη της σειράς, Τζέιμς Μπάροους.

Ο Μπάροους κλείνει 1.000 επεισόδια στην τηλεόραση, 15 εκ των οποίων είναι στα «Φιλαράκια» και οι έξι ηθοποιοί θα κληθούν να μιλήσουν για αυτόν.

Στέλεχος του NBC εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα μπορέσουν να συγχρονιστούν και οι έξι σταρ, ώστε να τους δούμε στο ίδιο βίντεο, αλλά και από την άλλη τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Πάντως, η Λίζα Κούντροου και ο Ματ ΛεΜπλανκ έκαναν retweet ένα άρθρο που αφορούσε το reunion, οπότε θα θεωρήσουμε ότι αυτοί οι δύο είναι οι σίγουροι. Από κει και πέρα μένει να δούμε από τους άλλους τέσσερις ποιος θα αποδειχθεί ο «δύσκολος» αφού όλα αυτά τα χρόνια πάντα κάποιος χαλάει τα σχέδια.

Μέχρι λοιπόν να δούμε το reunion -εάν αποδειχτεί όντως reunion κι όχι πολύ κακό για το τίποτα- ας δούμε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς, πόσο έχουν ωριμάσει ή πόσο ίδιοι έχουν μείνει στις φωτογραφίες που ακολουθούν.