Η Κλόε και ο Λαμάρ ακύρωσαν το διαζύγιο

22.10.2015
Μετά την τεράστια δοκιμασία που λίγο έλειψε να στείλει τον πρώην άσσο του μπάσκετ στον άλλο κόσμο, φαίνεται ότι εκείνος και η πρώην (και νυν και αεί, όπως φαίνεται) αγαπημένη του να παραμείνουν παντρεμένοι.

Ο Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) και η Κλοέ Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) παντρεύτηκαν το 2008 σε έναν γάμο που καλύφθηκε πλήρως από το ριάλιτι της οικογένειας "Κeepping Up With The Kardashians". Το 2013, και ύστερα από πολλές, άκαρπες προσπάθειες για να κάνουν παιδί -όπως είχαν επανειλημμένα, δημόσια αποκαλύψει- κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.

Σήμερα, φαίνεται ότι η αίτηση αυτή μπαίνει στον πάγο καθώς η δυσκολίες που πέρασαν την τελευταία εβδομάδα, μάλλον τους έφερε ξανά τόσο κοντά που αποφάσισαν να δώσουν στον γάμο τους άλλη μια ευκαιρία.

Ο Λαμάρ είχε βρεθεί αναίσθητος σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ακλοόλ και διαφόρων άλλων ουσιών. Όλες τις μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο, η Κλόε δεν έφυγε από το πλευρό του, και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έχει διάθεση να φύγει γενικότερα.