Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε 35 -Δε φαντάζεσαι τι της ετοίμασε ο Κάνιε [photos]

22.10.2015
Γενέθλια είχε χθες η εγκυμονούσα ριάλιτι σταρ και ο αγαπημένος της σύζυγος της είχε ετοιμάσει μια απίθανη έκπληξη, την οποία η ίδια -αλλά και άλλοι πολλοί- απόλαυσαν ιδιαιτέρως.

35 κεράκια έσβησε χθες (21/10/2015) η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), αλλά δεν φαντάζεσαι επάνω σε τι τούρτα! Ο σύζυγος Κάνιε Γουεστ (Kanye West) φρόντισε γι' αυτό, αλλά και για πολλά άλλα.

Για την ιστορία, η φωτογραφία επάνω αριστερά, είναι από το χθεσινό εορταστικό ποστάρισμα της μαμάς Κρις Τζένερ (Kris Jenner), το οποίο βλέπεις στη συνέχεια μαζί με τις ευχές.

Ας επανέλθουμε όμως στην έκπληξη του Κάνιε.

Η εικόνα μιλά από μόνη της. Ιδού η εκπληκτική τούρτα που έσβησε η Κιμ για τα 35 της χρόνια και αμέσως μετά διάβασε το "πλαίσιο" μέσα στο οποίο της την έφερε ο Κάνιε, όπως μαθαίνουμε από τη λεζάντα του ποσταρίσματος.

Μη τυχόν και σου ξεφύγει πάντως η ευχή επάνω στη τούρτα!!! "Happy Pregnant Birthday Kim".

Ιδού και οι εξηγήσεις

"Ο σύζυγός μου δεν σταματά να με εκπλήσσει. Νοίκιασε ένα ολόκληρο κινηματογράφο για να δούμε το νέο "Στιβ Τζομπς" (είναι τόοοοοοοοσο καλό παρεμπιπτόντως) και είχε βάλει όλους τους συγγενείς και τους στενούς φίλους που είχε καλέσει να ντυθούν με το καλύτερο λουκ της εγκύου Κιμ (ψεύτικες κοιλιές προσφέρονται κατά την είσοδο). Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό ήταν για να με κάνει να νιώσω λιγότερο τεράστια ή απλά ένα κουλ θέμα αλλά το λάτρεψα και είχα την καλύτερη γιορτή της ζωής μου. Ένιωθα τόσο άνετα, και μασουλούσα με ένα τσούρμο έγκυες γυναίκες. Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν... ".

Κι εμάς μας άνοιξε την όρεξη πάντως η Κιμ... Για οπτικό υλικό αυτής της γιορτής. που σίγουρα δεν θα αργήσει.