Τα δάκρυα της Κρις Τζένερ για την αλλαγή φύλου του Μπρους (vds)

05.05.2015
Η μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν αποκαλύπτει πρώτη φορά τα συναισθήματά της σχετικά με τον πρώην σύζυγό της που γίνεται γυναίκα.

Ύστερα από πάλη χρόνων -όπως αποκάλυψε ο ίδιος- τρεις συζύγους και έξι παιδιά, ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) αλλάζει τελικά φύλο. Η τελευταία πρώην του, όμως, ριάλιτι σταρ και μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν, Κρις (Kris) πώς νιώθει σχετικά;

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Κρις είχε χαθεί, αφήνοντας, προφανώς, στον Μπρους χώρο να εκφραστεί ελεύθερα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να μιλήσει.

Σε τρέιλερ επόμενου επεισοδίου του οικογενειακού ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians" η μαμά Καρντάσιαν φαίνεται να μιλά με την Κιμ σχετικά με το θέμα και μην αντέχοντας να βάζει τα κλάματα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η μεσαία -και σίγουρα πιο διάσημη- κόρη της, προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφαση του Μπρους, υπογραμμίζοντας πόσο δύσκολο θα πρέπει να ήταν τόσα χρόνια να νιώθεις ότι ζεις σε ένα άλλο, λάθος σώμα. "Πρέπει να το ξεπεράσεις", λέει στη μαμά της,

Ε, σε αυτό το σημείο έρχεται και η απάντηση της Κρις, η οποία, να θυμήσουμε υπήρξε παντρεμένη με τον πρώην Ολυμπιονίκη 23 (!) χρόνια και είχε μαζί του δυο παιδιά, μέχρι να φτάσει στο σήμερα και να τον δει να γίνεται γυναίκα.

"Έχω όλες αυτές τις αναμνήσεις από μια ζωή που νιώθω μερικές φορές ότι δεν υπήρξε ποτέ", παραδέχεται με δάκρυα στα μάτια και η συνέχεια αναμένεται επί της οθόνης.