Άιρλαντ: Το μήνυμα που στέλνει μέσα από την κλινική αποτοξίνωσης

16.04.2015
Προσπάθεια να βάλει τη ζωή της σε ράγες ξανά κάνει η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ και του Άλεκ Μπόλντουιν, αλλά δεν μπορεί να ακούει και αηδίες!

Εδώ και λίγες μέρες, η Άιρλαντ Μπόλντουιν (Ireland Baldwin) βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης από όπου σήμερα ξεσπαθώνει, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Έχοντας φτάσει στα άκρα η 19χρονη Άιρλαντ εισήχθη οικειοθελώς σε ένα πολυτελές ίδρυμα στο Μαλιμπού, όπου θα περάσει τις επόμενες εβδομάδες προσπαθώντας να συνέλθει.

Επειδή, όμως πολλά γράφτηκαν για τους λόγους που την οδήγησαν στην κατάρρευση και πολλά βέλη σκόπευσαν και προς τους δικούς της ανθρώπους, την οικογένειά της, η Άιρλαντ αποφάσισε να αντιδράσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Και το έκανε με απανωτά τιτιβίσματα που κατέληξαν σε μια φωτογραφία.

Έτσι απαντά η νεαρά η οποία διακρίνεται να τρώει στο κρεβάτι του πόνου μαζί με τον πατέρα της, Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin). Εκείνη φορά τη γνωστή ρόμπα του νοσοκομείου και δείχνει να χαμογελά.

"Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα πω σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν... Και οι δυο γονείς μου, η μητριά μου, η Καρμεν και φίλοι, όλοι ήταν εδώ μαζί μου από την αρχή. Τόσα ξέρετε τόσα λέτε... Δεν χωρίσαμε ούτε στιγμή"

"Και θα ήμουν ευγνώμων αν δεν επιλέγατε όλοι να επιτεθείτε και να κατηγορήσε κάποιον για αυτά που επιλέγω εγώ να κάνω με τη ζωή μου. Τον φροντίζω εγώ τον εαυτό μου".

Εμείς να ευχηθούμε καλή ανάρρωση συμπληρώνοντας ότι οι φήμες που θέλουν την Αϊρλαντ να έχει φτάσει στο ναδίρ -και- λόγω ερωτικής απογοήτευσης, καθώς λέγεται ότι πρόσφατα χώρισε από την αγαπημένη της, Έιντζελ Χέιζ (Angel Haze)... δεν επιβεβαιώνονται!