Χωρισμένη Βίκυ Κάβουρα: «Θα αγαπώ πάντα το Νίκο»

07.04.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή «10 με 1» βρέθηκε η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα η οποία μίλησε ανοιχτά και για το χωιρσμό της με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Κάβουρα, που διατηρούσε σχέση πάνω από ένα χρόνο με το γνωστό τραγουδιστή, δεν θέλησε να κρυφτεί κι έτσι στην ερώτηση του Μάσρκου Σεφερλή που αφορούσε το χωρισμό της, τόνισε:

«Φεύγω όταν νιώσω ότι πατάω γερά στα πόδια μου, και έχω προσπαθήσει πολύ. Ο χωρισμός δεν είναι άσχημο πράγμα, είναι καλό πράγμα, το άσχημο είναι το πριν. Όταν σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις άλλο με αυτό τον άνθρωπο. Εκεί σε πιάνουν τύψεις, στενοχώρια, νεύρα με τον εαυτό σου, ότι δεν κάνεις κάτι καλά.

Ο χωρισμός είναι ωραία λέξη, εμείς την έχουμε παρεξηγήσει - και πέρα από αυτό κάθε σχέση σου δίνει κάτι. Δεν έχω σκορπιστεί, έχω κάνει τρεις σχέσεις στη ζωή μου και έχω πάρει τα τρία βασικά πράγματα και εφόδια που χρειάζεσαι για τη ζωή γενικότερα. Και είμαι ευγνώμων γι'αυτό. Από κει και πέρα, θα συνεχίζαμε με όλους αν ήταν έτσι» τόνισε η Βίκυ.

Έπειτα, μιλώντας για το Νίκο Οικονομόπουλο, δεν έκρυψε την αγάπη που του τρέφει ακόμα και σήμερα, μετά το χωρισμό τους:

«Εγώ την είδα την αγάπη, την έζησα! Όταν υπάρχει αγάπη, και δώσεις καλά πράγματα, θα πάρεις και καλά πράγματα. Όταν χρειάστηκε δεν φοβήθηκα, τα έδωσα όλα. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Το Νίκο δεν το ζήλευα, χαιρόμουν με τις θαυμάστριές του.Έχω καλες σχέσεις με το Νίκο, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα»!

Εν το μεταξύ, η νεαρή ηθοποιός ανέφερε πως κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση και τόνισε:

«Η ψυχανάλυση είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του»!