Η Ρίτα Σακελλαρίου τους χώρισε χωρίς να το ξέρει!

10.03.2015
Μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ρίτα Σακελλαρίου είδε το φως της δημοσιότητας από τον τραγουδιστή των Παιδιών από την Πάτρα ο οποίος κάποια περίοδο δούλευε με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ένα περιστατικό που ξεκίνησε ως πλάκα της Σακελλαρίου αλλά δεν είχε καλό τέλος λόγω μια γκάφας των δημοσιογράφων.

«Όταν δουλεύαμε με τη Ρίτα...άκου τι έγινε! Έκανε πλάκα η Ρίτα όταν πλάκωσαν κάτι φωτογράφοι στο μαγαζί. Με κοιτάει εμένα και λέει "Μπα, πολύ τεκνό είσαι". Λέει στον Λάμπρο Καρελά "Έλα εδώ εσύ, πουλάκι μου" και βγάζουν μια φωτογραφία που την είδαμε μετά οπισθόφυλλο σε μεγάλη εφημερίδα με τίτλο «Ο νέος έρωτας της Ρίτας!». Μόλις το είδε η κοπέλα του Λάμπρου, τον χώρισε» δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα talent shows γιατί του είχε γίνει πρόταση από την Ελένη Κατραβά να είναι κριτής σ' ένα από αυτά που προβλήθηκαν στο Mega αλλά εκείνος δε δέχτηκε και το μετάνιωσε γιατί όπως τόνισε, είναι ένα καλός τρόπος να γίνουν γνωστά νέα παιδιά.