Ο Άστον καμαρώνει για το "καπέλωμα" της Μίλα

03.03.2015
Αυτό δεν είναι έρωτας πια, είναι κάτι παραπάνω!

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι στο Χόλιγουντ με ιστορία πολύ μεγαλύτερη από την... επίσημη.

Η σχέση του ζεύγους ξεκίνησε μετά τη διάλυση του γάμου εκείνου με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) όμως στην ουσία προϋπήρχε για πάνω από μια δεκαετία.

Έφηβοι, οι δύο ηθοποιοί, είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική επιτυχία "That '70s Show" τη δεκαετία του 90 όπου ερμήνευαν ένα άγουρο ερωτευμένο ζευγάρι.

Η 31χρονη ηθοποιός μάλιστα δεν έχει κρύψει πόσο σημαντική ήταν για την ίδια εκείνη η συνεργασίας -σε προσωπικό επίπεδο. Δηλώσεις όπως "Παντρεύομαι την παιδική μου καψούρα" και "Το πρώτο μου αληθινό φιλί του έδωσα στην τηλεόραση στον Άστον" λένε πολλά.

Ο τροχός βέβαια γύρισε αλλιώς. Εκείνος βρήκε την Ντέμι, εκείνη τον Μακόλεϊ Κάλκιν (Mmacaulay Culkin) και η ζωή τους έφερε ξανά μαζί το καλοκαίρι του 2012.

Την πρώτη μέρα του Οκτώβρη του 2014, η ευτυχία του ζεύγους ολοκληρώθηκε με την άφιξη της κορούλας τους, Γουάιατ (Whyatt) και σήμερα, ο 37χρονος σταρ καμαρώνει δημοσίως για την "αξία" της καλής του.

Με τιτίβισμα στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Άστον παραθέτει απόσπασμα από το παιχνίδι γνώσεων Jeopardy που την περασμένη εβδομάδα, για την απάντηση "That '70s Show" έδινε τους συντελεστές του ως στοιχεία, με τη διαφορά ότι το όνομα της Μίλα γράφτηκε πριν από το δικό του.

Τρελό καμάρι ο Κούτσερ με τη λεζάντα "Το κορίτσι μου κέρδισε την πρώτη μνεία" (My girl got first billing).

Ιδού και το τιτίβισμα για του λόγου το αληθές.