Μπαλατσινού: Ο Πέτρος έχει μέσα του τη Μάρθα Βούρτση

25.02.2015
Kαλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη, του Βαγγέλη Περρή και της Δούκισσας Νομικού βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού και μίλησε για πολλά όπως την περσινή τηλεοπτική χρονιά αλλά και την προσωπική της ζωή. Λαμπερή και έχοντας προχωρήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, η Τζένη Μπαλατσινού, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή.

"Η περσινή εμπειρία στην τηλεόραση πώς ήταν;", ρώτησε ο Περρής και η Μπαλατσινού απάντησε: "Για μένα ήταν πολύ καλή εμπειρία. Πέρασα πραγματικά καλά. Ήταν ψυχοθεραπεία.", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε για το γεγονός πως εκείνη και ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν μαζί και στη δουλεια: "Δεν ήθελε πάντως στην αρχή, είναι αλήθεια. Γιατί θα ήταν δύσκολο, δεν είναι και πολύ ωραίο να είσαι με την γυναίκα σου στην δουλειά", είπε η Μπαλατσινού.

Μιλώντας για το πώς ήταν πέρυσι η μεταξύ τους κατάσταση, ενώ δηλαδή ήταν χωρισμένοι συμπαρουσίαζαν το «Πρωινό mou», δήλωσε: «Υπήρχαν μεταξύ μας φάσεις σουρεαλιστικές. Αν τις απομονώσεις είχαν πολύ γέλιο. Βλέμματα, συζητήσεις στα καμαρίνια».

Για την απόφασή τους να μην δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους κατά τη διάρκεια της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, τόνισε: "Αυτό ήταν και προς τιμήν του Πέτρου. Δεν θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα. Περισσότερο για τους συνεργάτες μας γιατί αυτοί θα ήταν σε πιο δύσκολη θέση".

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας πως είναι ένας πάρα πολύ γοητευτικός άντρας που και τώρα βγαίνοντας έξω έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. "Και μετά κάνει και τον πικραμένο", είπε ο Αναστασιάδης και συνέχισε η Τζένη Μπαλατσινού: "Έχει μέσα του την Μάρθα Βούρτση... Όταν κάνει τον παραπονεμένο δεν τον πιστεύω...Τώρα πια δεν θέλω να βλέπω δράμα, θέλω να πηγαίνω σε κωμωδίες. Όταν γίνεται κωμωδία, είναι πιο χαριτωμένος"!Δες το βίντεο: