Ελένη-Ματέο: υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης;

25.02.2015
Στο πρωινό ANT1, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες τους σχολίασαν το ρεπορτάζ του περιοδικού You σύμφωνα με το οποίο η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν υπογράψει "σύμφωνο συμβίωσης" και όπως είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη: "Το You αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη".

Ο Λιάγκας λοιπόν αφού δήλωσε πώς για τα όσα λέει το περιοδικό You παίρνει αυτό την ευθύνη, σχολίασε το οτι τα παιδιά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Να πώς το σχολίασε ο Λιάγκας: «Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι το παιδί θα είναι κατοχυρωμένο, θα έχει και τυπικά πατέρα. Επειδή δεν έχουν παντρευτεί θα έπρεπε να κάνει αναγνώριση κ.λ.π. Το σύμφωνο συμβίωσης τα λύνει αυτά τα πράγματα. Δεύτερον, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι η κ. Μενεγάκη είναι στα δικαστήρια με τον πρώην συζυγό της τον Γιάννη Λάτσιο και για οικονομικές διαφορές, αν αυτά λύνονται με ένα σύμφωνο συμβίωσης».

Τι σημαίνει λοιπόν; "Αν χωρίσει με τον Ματέο δεν θα έχει νομική διένεξη όπως έχει με τον Λάτσιο, γιατί από τώρα έχουν προφανώς χωρίσει την περιουσία".

Δες παρακάτω το βίντεο: