Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Ρέμος στη κόρη του [vds]

15.02.2015
Το πρώτο βράδυ στην πίστα με τη σκέψη στο νεογέννητο μωρό του πέρασε το Σάββατο ο Αντώνης Ρέμος. Ο διάσημος τραγουδιστής έγινε πατέρας και η νύχτα του ανήκε, καθώς σαν απόλυτος επαγγελματίας ήταν κανονικά στο πόστο του, παρότι λίγες ώρες αργότερα η Υβόννη θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού, είναι πολύ κοντά στο μαιευτήριο που νοσηλεύεται το γνωστό μοντέλο και έτσι ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να αφιερώσει το πρώτο τραγούδι στην κορούλα του, ελπίζοντας ότι ο ήχος θα φτάσει μέχρι εκεί… Ποιο τραγούδι επέλεξε; Το «Απόψε» του Γιάννη Πάριου.

Ο Ρέμος μίλησε για την εμπειρία του, τις στιγμές που ζούσε και φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. «Επιτέλους! Θα νιώσω αυτό το θαύμα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και για την εκτίμηση που μου δείχνετε. Δεν ξέρω πώς θα νιώσω και οι πιο πολλοί εδώ μέσα μπορεί να μην έχετε παιδιά, αλλά όπως λένε και οι Κινέζοι φιλόσοφοι όποιος δεν έχει παιδιά χαίρεται και όποιος έχει τα χαίρεται. Εγώ περνάω στη δεύτερη φάση τώρα. Για αυτό λοιπόν, αυτό το τραγούδι θα το αφιερώσω εδώ δίπλα σε ένα δωμάτιο, μήπως βγει πιο γρήγορα, μήπως το προλάβω», είπε ο τραγουδιστής, με το κοινό του νυχτερινού κέντρου να τον καταχειροκροτεί.

Να σημειωθεί ότι η μικρούλα φαίνεται πως θα πάρει το όνομα Έλενα, το όνομα της μητέρας του Αντώνη Ρέμου.