Κέιτι Πέρι: Μίλησα με τον Θεό -Να τι μου είπε

10.02.2015
Παρέμβαση άνωθεν είχε η διάσημη τραγουδίστρια πρόσφατα και το αποκάλυψε δημοσίως.

Στα Grammy εμφανίστηκε εκκρηκτική -με μωβ μαλλιά- η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και στο κόκκινο χαλί έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για Θεία παρέμβαση κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στο Super Bowl.

Η 30χρονη τραγουδίστρια τραγούδησε πρόσφατα στον τελικό του Super Bowl και είχε τεράστιο άγχος για αυτό, γεγονός που δεν είχε κρύψει καθόλου.

Ο Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) ρώτησε την 30χρονη τραγουδίστρια τι έκανε λίγο πριν βγει στη σκηνή και εκείνη τον "έστειλε" αποκαλύπτοντας συνομιλία που είχε με τον Θεό και την οποία μπορείτε να δείτε ακριβώς στη συνέχεια.

"Ήταν αστείο. Προσευχόμουν και άκουσα μια κουβέντα από τον Θεό, ο οποίος είπε 'To έχεις [με την έννοια του 'μπορείς να το κάνεις'] και εγώ έχω εσένα'. Και μετά βρέθήκα στην πλάτη ενός λιονταριού και ένας τύπος, ένας τυχαίος τύπος, με κοίταξε και φορούσε κάτι ακουστικά που δεν είχα ξαναδεί και με κοίταξε στα μάτια και μου είπε 'To έχεις'", περιέγραψε η Κέιτι ερμηνεύοντας το όλο συμβάν σε "Ω, ο Θεός επιβεβαίωσε ότι μπορώ να το κάνω". Και το έκανε.