Φτυστή η Σπίαρς η μαμά της Τζέσικα Σίμπσον

09.02.2015
Με μια φωτογραφία που πόσταρε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας αποκαλύπτει την περίεργη "συγγένεια" που έχει με την πριγκίπισσα της ποπ!

Λάτρης των σόσιαλ μίντια, η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) δεν σταματά να τροφοδοτεί Instagram, Facebook και Twitter με προσωπικές στιγμές και πληροφορίες.

Μία παλιότερη οικογενειακή φωτογραφία που πόσταρε πρόσφατα η 34χρονη σταρ φανερώνει ξεκάθαρα την αίσθηση του χιούμορ της ενώ ξαφνιάζει όντως στην "κυριολεξία" της.

"Όταν η μαμά μου έμοιαζε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο μπαμπάς με τον Τρόι Άικμαν", γράφει η Τζέσικα στη λεζάντα της ρετρό φωτογραφίας όπου η ίδια κάθεται ανάμεσα στους γονείς της μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, Άσλι (Ashlee).

Η εικόνα μιλά από μόνη της, ενώ για την ιστορία να εξηγήσουμε ότι ο Τρόι Άικμαν είναι ένας διάσημος παίκτης του αμερικανικού φούτμπολ, 48 ετών σήμερα.

#TBT When my Mom looked like Britney Spears and my Dad looked like Troy Aikman - this picture makes me :)

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Όσο κι αν έμοιαζε, πάντως, στην Μπρίτνεϊ η μαμά της Τζέσικα Σίμπσον τότε, σήμερα δεν έχει καμμία σχέση. Ιδού και η απόδειξη, αν και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά της, η κυρία Τίνα Αν Ντρου (Tina Ann Drew) παραμένει μια νεότατη γυναίκα πάντα στο πλευρό των παιδιών της.